STEPHAN SCHEPMANS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • STEPHAN SCHEPMANS
Private companiesWater Transportation • STEPHAN SCHEPMANS

Contactgegevens STEPHAN SCHEPMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHAN SCHEPMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHAN SCHEPMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JEAN DELHAYE 33; 5001; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81740578 (+32-81740578) 81740578 (+32-81740578)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHAN SCHEPMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHAN SCHEPMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHAN SCHEPMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHAN SCHEPMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHAN SCHEPMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHAN SCHEPMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHAN SCHEPMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHAN SCHEPMANS
Products information STEPHAN SCHEPMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in STEPHAN SCHEPMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHAN SCHEPMANS
(Get full report from official database of BE for STEPHAN SCHEPMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHAN SCHEPMANS
Addition kinds of activities for STEPHAN SCHEPMANS

26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35460202. Zagen, draagbaar en handheld: power driven | Saws, portable and handheld: power driven
59990401. kijker | Binoculars

Werken bij STEPHAN SCHEPMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHAN SCHEPMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHAN SCHEPMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHAN SCHEPMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

 • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

 • Automation Engineer m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

 • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

 • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

 • Student promo Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

 • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AZ ZENO

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

 • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: LA ROTONDA

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van STEPHAN SCHEPMANS in sociale netwerken
Look for responds of STEPHAN SCHEPMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHAN SCHEPMANS. Laat een reactie achter voor STEPHAN SCHEPMANS. STEPHAN SCHEPMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHAN SCHEPMANS. Leave a respond for STEPHAN SCHEPMANS. STEPHAN SCHEPMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHAN SCHEPMANS op de google maps. Adres en contacten STEPHAN SCHEPMANS
Location of STEPHAN SCHEPMANS on the google maps. Address and contacts of STEPHAN SCHEPMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHAN SCHEPMANS STEPHAN SCHEPMANS: TOM & CO | GUY FIEVET | MARC DEPIJPERE | ECOLE FOND. COMMUNALE | COPY PRINT MINUTE SA

Other related companies as STEPHAN SCHEPMANS: TOM & CO | GUY FIEVET | MARC DEPIJPERE | ECOLE FOND. COMMUNALE | COPY PRINT MINUTE SA

STEPHAN SCHEPMANS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHAN SCHEPMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf STEPHAN SCHEPMANS bevindt zich op het adres: AVENUE JEAN DELHAYE 33; 5001; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in STEPHAN SCHEPMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEPHAN SCHEPMANS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHAN SCHEPMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHAN SCHEPMANS, openstaande posities, locatie van STEPHAN SCHEPMANS op de kaart.

STEPHAN SCHEPMANS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHAN SCHEPMANS, company assigned to the tax number BE06072113037. The company STEPHAN SCHEPMANS is located at the address: AVENUE JEAN DELHAYE 33; 5001; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in STEPHAN SCHEPMANS were not found.
The main activity of STEPHAN SCHEPMANS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHAN SCHEPMANS is not available. You also can look at reviews of STEPHAN SCHEPMANS, open positions, location of STEPHAN SCHEPMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHAN SCHEPMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHAN SCHEPMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHAN SCHEPMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHAN SCHEPMANS, employees, financial statistics.