FLMARIE SISKA NV

Contactgegevens FLMARIE SISKA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMARIE SISKA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMARIE SISKA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zouteln. 177 8300 Knokke-Heist - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-60-17-64 32-50-60-17-64

Fax (fax): 32-50-62-32-00 32-50-62-32-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMARIE SISKA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMARIE SISKA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMARIE SISKA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMARIE SISKA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMARIE SISKA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMARIE SISKA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMARIE SISKA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMARIE SISKA NV
Products information FLMARIE SISKA NV

BTW identificatienummer (tax): BE04868560791
Ondernemingsnummer: 9049682617
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLMARIE SISKA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMARIE SISKA NV
(Get full report from official database of BE for FLMARIE SISKA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMARIE SISKA NV
Addition kinds of activities for FLMARIE SISKA NV

325900. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker

Werken bij FLMARIE SISKA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMARIE SISKA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMARIE SISKA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMARIE SISKA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

Zoek naar antwoorden van FLMARIE SISKA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMARIE SISKA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMARIE SISKA NV. Laat een reactie achter voor FLMARIE SISKA NV. FLMARIE SISKA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMARIE SISKA NV. Leave a respond for FLMARIE SISKA NV. FLMARIE SISKA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMARIE SISKA NV op de google maps. Adres en contacten FLMARIE SISKA NV
Location of FLMARIE SISKA NV on the google maps. Address and contacts of FLMARIE SISKA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMARIE SISKA NV FLMARIE SISKA NV: BOUTIQUE GAVROCHE | Hamaide A | VAN ZUYLEN MOTORSPORT | RUDI BILLEN | TH. DRUMEL

Other related companies as FLMARIE SISKA NV: BOUTIQUE GAVROCHE | Hamaide A | VAN ZUYLEN MOTORSPORT | RUDI BILLEN | TH. DRUMEL

FLMARIE SISKA NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMARIE SISKA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04868560791. Het bedrijf FLMARIE SISKA NV bevindt zich op het adres: Zouteln. 177 8300 Knokke-Heist - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLMARIE SISKA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMARIE SISKA NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMARIE SISKA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMARIE SISKA NV, openstaande posities, locatie van FLMARIE SISKA NV op de kaart.

FLMARIE SISKA NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMARIE SISKA NV, company assigned to the tax number BE04868560791. The company FLMARIE SISKA NV is located at the address: Zouteln. 177 8300 Knokke-Heist - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLMARIE SISKA NV were not found.
The main activity of FLMARIE SISKA NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMARIE SISKA NV is not available. You also can look at reviews of FLMARIE SISKA NV, open positions, location of FLMARIE SISKA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMARIE SISKA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMARIE SISKA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMARIE SISKA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMARIE SISKA NV, employees, financial statistics.