NICOLE LEJEUNE

Contactgegevens NICOLE LEJEUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLE LEJEUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLE LEJEUNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVERGAT 40; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12455603 (+32-12455603) 12455603 (+32-12455603)

Fax (fax): +32 (11) 984-71-76 +32 (11) 984-71-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLE LEJEUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLE LEJEUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLE LEJEUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLE LEJEUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLE LEJEUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLE LEJEUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLE LEJEUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLE LEJEUNE
Products information NICOLE LEJEUNE

BTW identificatienummer (tax): BE04052001953
Ondernemingsnummer: 5397552490
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLE LEJEUNE
(Get full report from official database of BE for NICOLE LEJEUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLE LEJEUNE
Addition kinds of activities for NICOLE LEJEUNE

203702. Fruitsappen | Fruit juices
506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
38229905. Energieknopcontroles, residentiële of commerciele typen | Energy cutoff controls, residential or commercial types
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
50499904. Apparatuur en accessoires voor metalen locaties | Metal locating equipment and accessories
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij NICOLE LEJEUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLE LEJEUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLE LEJEUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLE LEJEUNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van NICOLE LEJEUNE in sociale netwerken
Look for responds of NICOLE LEJEUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLE LEJEUNE. Laat een reactie achter voor NICOLE LEJEUNE. NICOLE LEJEUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLE LEJEUNE. Leave a respond for NICOLE LEJEUNE. NICOLE LEJEUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLE LEJEUNE op de google maps. Adres en contacten NICOLE LEJEUNE
Location of NICOLE LEJEUNE on the google maps. Address and contacts of NICOLE LEJEUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLE LEJEUNE NICOLE LEJEUNE: A A-TEXTIELDRUKKERIJ | GARAGE STORME | J.D. SERVICE | Feron M | BENEDICTE LAMBRECHTS

Other related companies as NICOLE LEJEUNE: A A-TEXTIELDRUKKERIJ | GARAGE STORME | J.D. SERVICE | Feron M | BENEDICTE LAMBRECHTS

NICOLE LEJEUNE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLE LEJEUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04052001953. Het bedrijf NICOLE LEJEUNE bevindt zich op het adres: AVERGAT 40; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van NICOLE LEJEUNE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLE LEJEUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLE LEJEUNE, openstaande posities, locatie van NICOLE LEJEUNE op de kaart.

NICOLE LEJEUNE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLE LEJEUNE, company assigned to the tax number BE04052001953. The company NICOLE LEJEUNE is located at the address: AVERGAT 40; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of NICOLE LEJEUNE is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLE LEJEUNE is not available. You also can look at reviews of NICOLE LEJEUNE, open positions, location of NICOLE LEJEUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLE LEJEUNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLE LEJEUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLE LEJEUNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLE LEJEUNE, employees, financial statistics.