A A-TEXTIELDRUKKERIJ

Contactgegevens A A-TEXTIELDRUKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A-TEXTIELDRUKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A-TEXTIELDRUKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPIJKER 86; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36672973 (+32-36672973) 36672973 (+32-36672973)

Fax (fax): +32 (58) 168-94-91 +32 (58) 168-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A-TEXTIELDRUKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A-TEXTIELDRUKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A-TEXTIELDRUKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A-TEXTIELDRUKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A-TEXTIELDRUKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A-TEXTIELDRUKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A-TEXTIELDRUKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A-TEXTIELDRUKKERIJ
Products information A A-TEXTIELDRUKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06023773193
Ondernemingsnummer: 8304260253
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A A-TEXTIELDRUKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Fantasieartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A-TEXTIELDRUKKERIJ
(Get full report from official database of BE for A A-TEXTIELDRUKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A-TEXTIELDRUKKERIJ
Addition kinds of activities for A A-TEXTIELDRUKKERIJ

449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
35310507. Piling extractors | Piling extractors
37319901. Baggers, bouw en reparatie | Dredges, building and repairing

Werken bij A A-TEXTIELDRUKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A-TEXTIELDRUKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A-TEXTIELDRUKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A-TEXTIELDRUKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van A A-TEXTIELDRUKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of A A-TEXTIELDRUKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A-TEXTIELDRUKKERIJ. Laat een reactie achter voor A A-TEXTIELDRUKKERIJ. A A-TEXTIELDRUKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A-TEXTIELDRUKKERIJ. Leave a respond for A A-TEXTIELDRUKKERIJ. A A-TEXTIELDRUKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A-TEXTIELDRUKKERIJ op de google maps. Adres en contacten A A-TEXTIELDRUKKERIJ
Location of A A-TEXTIELDRUKKERIJ on the google maps. Address and contacts of A A-TEXTIELDRUKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come A A-TEXTIELDRUKKERIJ A A-TEXTIELDRUKKERIJ: Coppens D | AFRICAN TRADE INTERNATIONAL | Ann茅e Derni猫re (l') | PAUL DE SMET | CARROSSERIE SANSE

Other related companies as A A-TEXTIELDRUKKERIJ: Coppens D | AFRICAN TRADE INTERNATIONAL | Ann茅e Derni猫re (l') | PAUL DE SMET | CARROSSERIE SANSE

A A-TEXTIELDRUKKERIJ is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A-TEXTIELDRUKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06023773193. Het bedrijf A A-TEXTIELDRUKKERIJ bevindt zich op het adres: SPIJKER 86; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Fantasieartikelen. Producten gemaakt in A A-TEXTIELDRUKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A-TEXTIELDRUKKERIJ is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A-TEXTIELDRUKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A-TEXTIELDRUKKERIJ, openstaande posities, locatie van A A-TEXTIELDRUKKERIJ op de kaart.

A A-TEXTIELDRUKKERIJ is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A-TEXTIELDRUKKERIJ, company assigned to the tax number BE06023773193. The company A A-TEXTIELDRUKKERIJ is located at the address: SPIJKER 86; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Fantasieartikelen. Products created in A A-TEXTIELDRUKKERIJ were not found.
The main activity of A A-TEXTIELDRUKKERIJ is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A A-TEXTIELDRUKKERIJ is not available. You also can look at reviews of A A-TEXTIELDRUKKERIJ, open positions, location of A A-TEXTIELDRUKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A-TEXTIELDRUKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A-TEXTIELDRUKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A-TEXTIELDRUKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A-TEXTIELDRUKKERIJ, employees, financial statistics.