MONIQUE BAUDEN

Contactgegevens MONIQUE BAUDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONIQUE BAUDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONIQUE BAUDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE WERVICQ 196; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56559168 (+32-56559168) 56559168 (+32-56559168)

Fax (fax): +32 (3) 464-41-34 +32 (3) 464-41-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONIQUE BAUDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONIQUE BAUDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONIQUE BAUDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONIQUE BAUDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONIQUE BAUDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONIQUE BAUDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONIQUE BAUDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONIQUE BAUDEN
Products information MONIQUE BAUDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03434020996
Ondernemingsnummer: 7247100830
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONIQUE BAUDEN
(Get full report from official database of BE for MONIQUE BAUDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONIQUE BAUDEN
Addition kinds of activities for MONIQUE BAUDEN

331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
20260104. Room, geslikt | Cream, whipped
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij MONIQUE BAUDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONIQUE BAUDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONIQUE BAUDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONIQUE BAUDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van MONIQUE BAUDEN in sociale netwerken
Look for responds of MONIQUE BAUDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONIQUE BAUDEN. Laat een reactie achter voor MONIQUE BAUDEN. MONIQUE BAUDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONIQUE BAUDEN. Leave a respond for MONIQUE BAUDEN. MONIQUE BAUDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONIQUE BAUDEN op de google maps. Adres en contacten MONIQUE BAUDEN
Location of MONIQUE BAUDEN on the google maps. Address and contacts of MONIQUE BAUDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MONIQUE BAUDEN MONIQUE BAUDEN: ACOGES | LIBRAIRIE CHRISTIAN LEJEUNE | DIEPVRIESCENTER LANGENS | INSTITUUT ST.MICHIELS | Vandersteegen J

Other related companies as MONIQUE BAUDEN: ACOGES | LIBRAIRIE CHRISTIAN LEJEUNE | DIEPVRIESCENTER LANGENS | INSTITUUT ST.MICHIELS | Vandersteegen J

MONIQUE BAUDEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONIQUE BAUDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03434020996. Het bedrijf MONIQUE BAUDEN bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE WERVICQ 196; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van MONIQUE BAUDEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONIQUE BAUDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONIQUE BAUDEN, openstaande posities, locatie van MONIQUE BAUDEN op de kaart.

MONIQUE BAUDEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONIQUE BAUDEN, company assigned to the tax number BE03434020996. The company MONIQUE BAUDEN is located at the address: CHAUSSةE DE WERVICQ 196; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of MONIQUE BAUDEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MONIQUE BAUDEN is not available. You also can look at reviews of MONIQUE BAUDEN, open positions, location of MONIQUE BAUDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONIQUE BAUDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONIQUE BAUDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONIQUE BAUDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONIQUE BAUDEN, employees, financial statistics.