MARIE VAN BESIEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MARIE VAN BESIEN
Private companiesMetal Mining • MARIE VAN BESIEN

Contactgegevens MARIE VAN BESIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE VAN BESIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE VAN BESIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEISESTRAAT 50; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22679086 (+32-22679086) 22679086 (+32-22679086)

Fax (fax): +32 (61) 939-17-79 +32 (61) 939-17-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE VAN BESIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE VAN BESIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE VAN BESIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE VAN BESIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE VAN BESIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE VAN BESIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE VAN BESIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE VAN BESIEN
Products information MARIE VAN BESIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06682678222
Ondernemingsnummer: 6580230712
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE VAN BESIEN
(Get full report from official database of BE for MARIE VAN BESIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE VAN BESIEN
Addition kinds of activities for MARIE VAN BESIEN

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
284400. Toilet preparaten | Toilet preparations
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
34960202. Bandkettingen | Tire chains
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij MARIE VAN BESIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE VAN BESIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE VAN BESIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE VAN BESIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van MARIE VAN BESIEN in sociale netwerken
Look for responds of MARIE VAN BESIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE VAN BESIEN. Laat een reactie achter voor MARIE VAN BESIEN. MARIE VAN BESIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE VAN BESIEN. Leave a respond for MARIE VAN BESIEN. MARIE VAN BESIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE VAN BESIEN op de google maps. Adres en contacten MARIE VAN BESIEN
Location of MARIE VAN BESIEN on the google maps. Address and contacts of MARIE VAN BESIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE VAN BESIEN MARIE VAN BESIEN: MICHELE SIMON | ALDI | Disor B.V.B.A. | M. LARDI | CONSTANTINOS PAPAGEORGIOU

Other related companies as MARIE VAN BESIEN: MICHELE SIMON | ALDI | Disor B.V.B.A. | M. LARDI | CONSTANTINOS PAPAGEORGIOU

MARIE VAN BESIEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE VAN BESIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06682678222. Het bedrijf MARIE VAN BESIEN bevindt zich op het adres: MEISESTRAAT 50; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van MARIE VAN BESIEN is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE VAN BESIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE VAN BESIEN, openstaande posities, locatie van MARIE VAN BESIEN op de kaart.

MARIE VAN BESIEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE VAN BESIEN, company assigned to the tax number BE06682678222. The company MARIE VAN BESIEN is located at the address: MEISESTRAAT 50; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of MARIE VAN BESIEN is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE VAN BESIEN is not available. You also can look at reviews of MARIE VAN BESIEN, open positions, location of MARIE VAN BESIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE VAN BESIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE VAN BESIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE VAN BESIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE VAN BESIEN, employees, financial statistics.