MICHELE SIMON

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MICHELE SIMON
Private companiesMetal Mining • MICHELE SIMON

Contactgegevens MICHELE SIMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHELE SIMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHELE SIMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HOSTERT 4; 4880; AUBEL, België

Telefoon (phone): 87687833 (+32-87687833) 87687833 (+32-87687833)

Fax (fax): +32 (50) 825-72-34 +32 (50) 825-72-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHELE SIMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHELE SIMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHELE SIMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHELE SIMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHELE SIMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHELE SIMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHELE SIMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHELE SIMON
Products information MICHELE SIMON

BTW identificatienummer (tax): BE02456237792
Ondernemingsnummer: 8053497314
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHELE SIMON
(Get full report from official database of BE for MICHELE SIMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHELE SIMON
Addition kinds of activities for MICHELE SIMON

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
394404. Speelgoed geweren | Toy guns
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
78190500. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture

Werken bij MICHELE SIMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHELE SIMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHELE SIMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHELE SIMON. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van MICHELE SIMON in sociale netwerken
Look for responds of MICHELE SIMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHELE SIMON. Laat een reactie achter voor MICHELE SIMON. MICHELE SIMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHELE SIMON. Leave a respond for MICHELE SIMON. MICHELE SIMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHELE SIMON op de google maps. Adres en contacten MICHELE SIMON
Location of MICHELE SIMON on the google maps. Address and contacts of MICHELE SIMON

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHELE SIMON MICHELE SIMON: Générale de Banque SA | PATRICK STEVENS | RAPHAEL DE CLERCQ | Ramack G ets | POSTOMAT HASSELT

Other related companies as MICHELE SIMON: Générale de Banque SA | PATRICK STEVENS | RAPHAEL DE CLERCQ | Ramack G ets | POSTOMAT HASSELT

MICHELE SIMON is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHELE SIMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02456237792. Het bedrijf MICHELE SIMON bevindt zich op het adres: RUE HOSTERT 4; 4880; AUBEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van MICHELE SIMON is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHELE SIMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHELE SIMON, openstaande posities, locatie van MICHELE SIMON op de kaart.

MICHELE SIMON is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHELE SIMON, company assigned to the tax number BE02456237792. The company MICHELE SIMON is located at the address: RUE HOSTERT 4; 4880; AUBEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of MICHELE SIMON is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHELE SIMON is not available. You also can look at reviews of MICHELE SIMON, open positions, location of MICHELE SIMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHELE SIMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHELE SIMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHELE SIMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHELE SIMON, employees, financial statistics.