LE SALON DE VALةRIE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LE SALON DE VALةRIE
Private companiesWater Transportation • LE SALON DE VALةRIE

Contactgegevens LE SALON DE VALةRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE SALON DE VALةRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE SALON DE VALةRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA DOUANE 3; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS, België

Telefoon (phone): 61500702 (+32-61500702) 61500702 (+32-61500702)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE SALON DE VALةRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE SALON DE VALةRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE SALON DE VALةRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE SALON DE VALةRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE SALON DE VALةRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE SALON DE VALةRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE SALON DE VALةRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE SALON DE VALةRIE
Products information LE SALON DE VALةRIE

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE SALON DE VALةRIE
(Get full report from official database of BE for LE SALON DE VALةRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE SALON DE VALةRIE
Addition kinds of activities for LE SALON DE VALةRIE

514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
73891101. Muziek kopiëren service | Music copying service
82229902. Junior college | Junior college
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij LE SALON DE VALةRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE SALON DE VALةRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE SALON DE VALةRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE SALON DE VALةRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van LE SALON DE VALةRIE in sociale netwerken
Look for responds of LE SALON DE VALةRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE SALON DE VALةRIE. Laat een reactie achter voor LE SALON DE VALةRIE. LE SALON DE VALةRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE SALON DE VALةRIE. Leave a respond for LE SALON DE VALةRIE. LE SALON DE VALةRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE SALON DE VALةRIE op de google maps. Adres en contacten LE SALON DE VALةRIE
Location of LE SALON DE VALةRIE on the google maps. Address and contacts of LE SALON DE VALةRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE SALON DE VALةRIE LE SALON DE VALةRIE: KBC | K. ´S JEGERS | DE LANGE MUUR | K. BAETEN | JOODS MUSEUM

Other related companies as LE SALON DE VALةRIE: KBC | K. ´S JEGERS | DE LANGE MUUR | K. BAETEN | JOODS MUSEUM

LE SALON DE VALةRIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE SALON DE VALةRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf LE SALON DE VALةRIE bevindt zich op het adres: RUE DE LA DOUANE 3; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van LE SALON DE VALةRIE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE SALON DE VALةRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE SALON DE VALةRIE, openstaande posities, locatie van LE SALON DE VALةRIE op de kaart.

LE SALON DE VALةRIE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE SALON DE VALةRIE, company assigned to the tax number BE02187622070. The company LE SALON DE VALةRIE is located at the address: RUE DE LA DOUANE 3; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of LE SALON DE VALةRIE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE SALON DE VALةRIE is not available. You also can look at reviews of LE SALON DE VALةRIE, open positions, location of LE SALON DE VALةRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE SALON DE VALةRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE SALON DE VALةRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE SALON DE VALةRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE SALON DE VALةRIE, employees, financial statistics.