DE LANGE MUUR

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DE LANGE MUUR

Contactgegevens DE LANGE MUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LANGE MUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LANGE MUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 87; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22522846 (+32-22522846) 22522846 (+32-22522846)

Fax (fax): +32 (84) 160-85-96 +32 (84) 160-85-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LANGE MUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LANGE MUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LANGE MUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LANGE MUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LANGE MUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LANGE MUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LANGE MUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LANGE MUUR
Products information DE LANGE MUUR

BTW identificatienummer (tax): BE04357147216
Ondernemingsnummer: 6756286621
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LANGE MUUR
(Get full report from official database of BE for DE LANGE MUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LANGE MUUR
Addition kinds of activities for DE LANGE MUUR

4941. Water voorraad | Water supply
01759904. Nectarine boomgaard | Nectarine orchard
20870205. Vruchtensappen: geconcentreerd voor fonteingebruik | Fruit juices: concentrated for fountain use
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
57190105. Bestek | Cutlery
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive
80930300. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics

Werken bij DE LANGE MUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LANGE MUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LANGE MUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LANGE MUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van DE LANGE MUUR in sociale netwerken
Look for responds of DE LANGE MUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LANGE MUUR. Laat een reactie achter voor DE LANGE MUUR. DE LANGE MUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LANGE MUUR. Leave a respond for DE LANGE MUUR. DE LANGE MUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LANGE MUUR op de google maps. Adres en contacten DE LANGE MUUR
Location of DE LANGE MUUR on the google maps. Address and contacts of DE LANGE MUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LANGE MUUR DE LANGE MUUR: A.C. Motor | FA. KOENDERS | Duysan S | VAN BAUWEL W K | WALTHER DAL FARRA

Other related companies as DE LANGE MUUR: A.C. Motor | FA. KOENDERS | Duysan S | VAN BAUWEL W K | WALTHER DAL FARRA

DE LANGE MUUR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LANGE MUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357147216. Het bedrijf DE LANGE MUUR bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 87; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van DE LANGE MUUR is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LANGE MUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LANGE MUUR, openstaande posities, locatie van DE LANGE MUUR op de kaart.

DE LANGE MUUR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LANGE MUUR, company assigned to the tax number BE04357147216. The company DE LANGE MUUR is located at the address: LEUVENSESTRAAT 87; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of DE LANGE MUUR is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LANGE MUUR is not available. You also can look at reviews of DE LANGE MUUR, open positions, location of DE LANGE MUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LANGE MUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LANGE MUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LANGE MUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LANGE MUUR, employees, financial statistics.