KATELIJNE VAN DEN BROECK

Contactgegevens KATELIJNE VAN DEN BROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATELIJNE VAN DEN BROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATELIJNE VAN DEN BROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERLINDENWEG 59; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24527695 (+32-24527695) 24527695 (+32-24527695)

Fax (fax): +32 (68) 158-69-16 +32 (68) 158-69-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATELIJNE VAN DEN BROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATELIJNE VAN DEN BROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATELIJNE VAN DEN BROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATELIJNE VAN DEN BROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATELIJNE VAN DEN BROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATELIJNE VAN DEN BROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATELIJNE VAN DEN BROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATELIJNE VAN DEN BROECK
Products information KATELIJNE VAN DEN BROECK

BTW identificatienummer (tax): BE09826965332
Ondernemingsnummer: 7465728759
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATELIJNE VAN DEN BROECK
(Get full report from official database of BE for KATELIJNE VAN DEN BROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATELIJNE VAN DEN BROECK
Addition kinds of activities for KATELIJNE VAN DEN BROECK

07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
50990800. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service
82490301. Medische en tandheelkundige assistent school | Medical and dental assistant school

Werken bij KATELIJNE VAN DEN BROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATELIJNE VAN DEN BROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATELIJNE VAN DEN BROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATELIJNE VAN DEN BROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van KATELIJNE VAN DEN BROECK in sociale netwerken
Look for responds of KATELIJNE VAN DEN BROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATELIJNE VAN DEN BROECK. Laat een reactie achter voor KATELIJNE VAN DEN BROECK. KATELIJNE VAN DEN BROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATELIJNE VAN DEN BROECK. Leave a respond for KATELIJNE VAN DEN BROECK. KATELIJNE VAN DEN BROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATELIJNE VAN DEN BROECK op de google maps. Adres en contacten KATELIJNE VAN DEN BROECK
Location of KATELIJNE VAN DEN BROECK on the google maps. Address and contacts of KATELIJNE VAN DEN BROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come KATELIJNE VAN DEN BROECK KATELIJNE VAN DEN BROECK: R.J.S. CHENEENNE | ANGELIQUE MEO | URBAIN D'HAENENS | GARAGE TECHNICAR | PIERRE SCHMITS

Other related companies as KATELIJNE VAN DEN BROECK: R.J.S. CHENEENNE | ANGELIQUE MEO | URBAIN D'HAENENS | GARAGE TECHNICAR | PIERRE SCHMITS

KATELIJNE VAN DEN BROECK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATELIJNE VAN DEN BROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826965332. Het bedrijf KATELIJNE VAN DEN BROECK bevindt zich op het adres: TERLINDENWEG 59; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van KATELIJNE VAN DEN BROECK is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATELIJNE VAN DEN BROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATELIJNE VAN DEN BROECK, openstaande posities, locatie van KATELIJNE VAN DEN BROECK op de kaart.

KATELIJNE VAN DEN BROECK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATELIJNE VAN DEN BROECK, company assigned to the tax number BE09826965332. The company KATELIJNE VAN DEN BROECK is located at the address: TERLINDENWEG 59; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of KATELIJNE VAN DEN BROECK is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KATELIJNE VAN DEN BROECK is not available. You also can look at reviews of KATELIJNE VAN DEN BROECK, open positions, location of KATELIJNE VAN DEN BROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATELIJNE VAN DEN BROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATELIJNE VAN DEN BROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATELIJNE VAN DEN BROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATELIJNE VAN DEN BROECK, employees, financial statistics.