URBAIN D'HAENENS

Contactgegevens URBAIN D'HAENENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data URBAIN D'HAENENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

URBAIN D'HAENENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWSTRAAT 7; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861082 (+32-93861082) 93861082 (+32-93861082)

Fax (fax): +32 (9) 603-85-20 +32 (9) 603-85-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) URBAIN D'HAENENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "URBAIN D'HAENENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "URBAIN D'HAENENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van URBAIN D'HAENENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen URBAIN D'HAENENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of URBAIN D'HAENENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees URBAIN D'HAENENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti URBAIN D'HAENENS
Products information URBAIN D'HAENENS

BTW identificatienummer (tax): BE01644622802
Ondernemingsnummer: 5322570800
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in URBAIN D'HAENENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor URBAIN D'HAENENS
(Get full report from official database of BE for URBAIN D'HAENENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor URBAIN D'HAENENS
Addition kinds of activities for URBAIN D'HAENENS

367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
23999912. Banddeksels | Tire covers
31110403. Zilverleer | Case leather
34299902. Casket hardware | Casket hardware
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
36130100. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
38449905. Bestralingsapparatuur, niet inbegrepen | Irradiation equipment, nec

Werken bij URBAIN D'HAENENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in URBAIN D'HAENENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor URBAIN D'HAENENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for URBAIN D'HAENENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van URBAIN D'HAENENS in sociale netwerken
Look for responds of URBAIN D'HAENENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor URBAIN D'HAENENS. Laat een reactie achter voor URBAIN D'HAENENS. URBAIN D'HAENENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for URBAIN D'HAENENS. Leave a respond for URBAIN D'HAENENS. URBAIN D'HAENENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie URBAIN D'HAENENS op de google maps. Adres en contacten URBAIN D'HAENENS
Location of URBAIN D'HAENENS on the google maps. Address and contacts of URBAIN D'HAENENS

Andere gerelateerde bedrijven als come URBAIN D'HAENENS URBAIN D'HAENENS: Guifralec | HERMAN DE MAEYER | TEXACO | Baert BVBA | SEBASTIEN ROBAUX

Other related companies as URBAIN D'HAENENS: Guifralec | HERMAN DE MAEYER | TEXACO | Baert BVBA | SEBASTIEN ROBAUX

URBAIN D'HAENENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is URBAIN D'HAENENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01644622802. Het bedrijf URBAIN D'HAENENS bevindt zich op het adres: LEEUWSTRAAT 7; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in URBAIN D'HAENENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van URBAIN D'HAENENS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van URBAIN D'HAENENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van URBAIN D'HAENENS, openstaande posities, locatie van URBAIN D'HAENENS op de kaart.

URBAIN D'HAENENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is URBAIN D'HAENENS, company assigned to the tax number BE01644622802. The company URBAIN D'HAENENS is located at the address: LEEUWSTRAAT 7; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zuivelproducten. Products created in URBAIN D'HAENENS were not found.
The main activity of URBAIN D'HAENENS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of URBAIN D'HAENENS is not available. You also can look at reviews of URBAIN D'HAENENS, open positions, location of URBAIN D'HAENENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over URBAIN D'HAENENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf URBAIN D'HAENENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about URBAIN D'HAENENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company URBAIN D'HAENENS, employees, financial statistics.