JEAN-CLAUDE BIGUINE

Contactgegevens JEAN-CLAUDE BIGUINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE BIGUINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE BIGUINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRASSERIES 29; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10226454 (+32-10226454) 10226454 (+32-10226454)

Fax (fax): +32 (12) 878-74-40 +32 (12) 878-74-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE BIGUINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE BIGUINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE BIGUINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE BIGUINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE BIGUINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE BIGUINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE BIGUINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE BIGUINE
Products information JEAN-CLAUDE BIGUINE

BTW identificatienummer (tax): BE09534454345
Ondernemingsnummer: 2461181640
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE BIGUINE
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE BIGUINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE BIGUINE
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE BIGUINE

284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
20770204. Haringolie | Herring oil
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal
50990203. Brandhout | Firewood
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij JEAN-CLAUDE BIGUINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE BIGUINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE BIGUINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE BIGUINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE BIGUINE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE BIGUINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE BIGUINE. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE BIGUINE. JEAN-CLAUDE BIGUINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE BIGUINE. Leave a respond for JEAN-CLAUDE BIGUINE. JEAN-CLAUDE BIGUINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE BIGUINE op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE BIGUINE
Location of JEAN-CLAUDE BIGUINE on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE BIGUINE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE BIGUINE JEAN-CLAUDE BIGUINE: Euronext Brussels | DECORATIE ROBERT MAENHOUT | Food Trade International NV | Walcome SPRL | GER-ENTREPRISES

Other related companies as JEAN-CLAUDE BIGUINE: Euronext Brussels | DECORATIE ROBERT MAENHOUT | Food Trade International NV | Walcome SPRL | GER-ENTREPRISES

JEAN-CLAUDE BIGUINE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE BIGUINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534454345. Het bedrijf JEAN-CLAUDE BIGUINE bevindt zich op het adres: RUE DES BRASSERIES 29; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE BIGUINE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE BIGUINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE BIGUINE, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE BIGUINE op de kaart.

JEAN-CLAUDE BIGUINE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE BIGUINE, company assigned to the tax number BE09534454345. The company JEAN-CLAUDE BIGUINE is located at the address: RUE DES BRASSERIES 29; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of JEAN-CLAUDE BIGUINE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE BIGUINE is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE BIGUINE, open positions, location of JEAN-CLAUDE BIGUINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE BIGUINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE BIGUINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE BIGUINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE BIGUINE, employees, financial statistics.