DENIS COLIN

Contactgegevens DENIS COLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENIS COLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENIS COLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARCEL VANDY 4; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81734956 (+32-81734956) 81734956 (+32-81734956)

Fax (fax): +32 (10) 657-96-58 +32 (10) 657-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENIS COLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENIS COLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENIS COLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENIS COLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENIS COLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENIS COLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENIS COLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENIS COLIN
Products information DENIS COLIN

BTW identificatienummer (tax): BE01109313964
Ondernemingsnummer: 3076690673
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENIS COLIN
(Get full report from official database of BE for DENIS COLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENIS COLIN
Addition kinds of activities for DENIS COLIN

154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
24939902. Bulletinborden, hout | Bulletin boards, wood
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications

Werken bij DENIS COLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENIS COLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENIS COLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENIS COLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van DENIS COLIN in sociale netwerken
Look for responds of DENIS COLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENIS COLIN. Laat een reactie achter voor DENIS COLIN. DENIS COLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENIS COLIN. Leave a respond for DENIS COLIN. DENIS COLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENIS COLIN op de google maps. Adres en contacten DENIS COLIN
Location of DENIS COLIN on the google maps. Address and contacts of DENIS COLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DENIS COLIN DENIS COLIN: FLANDRE LAMPO - BRUGSE ROOMCENTRALE NV | DAHRI | TORDOIR ENGINEERING | J. VEYS | Allco BVBA

Other related companies as DENIS COLIN: FLANDRE LAMPO - BRUGSE ROOMCENTRALE NV | DAHRI | TORDOIR ENGINEERING | J. VEYS | Allco BVBA

DENIS COLIN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENIS COLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01109313964. Het bedrijf DENIS COLIN bevindt zich op het adres: RUE MARCEL VANDY 4; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van DENIS COLIN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENIS COLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENIS COLIN, openstaande posities, locatie van DENIS COLIN op de kaart.

DENIS COLIN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENIS COLIN, company assigned to the tax number BE01109313964. The company DENIS COLIN is located at the address: RUE MARCEL VANDY 4; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of DENIS COLIN is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DENIS COLIN is not available. You also can look at reviews of DENIS COLIN, open positions, location of DENIS COLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENIS COLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENIS COLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENIS COLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENIS COLIN, employees, financial statistics.