TORDOIR ENGINEERING

Contactgegevens TORDOIR ENGINEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TORDOIR ENGINEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TORDOIR ENGINEERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND ROUTE 598; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42339195 (+32-42339195) 42339195 (+32-42339195)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TORDOIR ENGINEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TORDOIR ENGINEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TORDOIR ENGINEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TORDOIR ENGINEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TORDOIR ENGINEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TORDOIR ENGINEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TORDOIR ENGINEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TORDOIR ENGINEERING
Products information TORDOIR ENGINEERING

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TORDOIR ENGINEERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TORDOIR ENGINEERING
(Get full report from official database of BE for TORDOIR ENGINEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TORDOIR ENGINEERING
Addition kinds of activities for TORDOIR ENGINEERING

20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services

Werken bij TORDOIR ENGINEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TORDOIR ENGINEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TORDOIR ENGINEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TORDOIR ENGINEERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van TORDOIR ENGINEERING in sociale netwerken
Look for responds of TORDOIR ENGINEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TORDOIR ENGINEERING. Laat een reactie achter voor TORDOIR ENGINEERING. TORDOIR ENGINEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TORDOIR ENGINEERING. Leave a respond for TORDOIR ENGINEERING. TORDOIR ENGINEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TORDOIR ENGINEERING op de google maps. Adres en contacten TORDOIR ENGINEERING
Location of TORDOIR ENGINEERING on the google maps. Address and contacts of TORDOIR ENGINEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come TORDOIR ENGINEERING TORDOIR ENGINEERING: Heylen Woningbouw NV | Segal | A. & A. KUNST INTEGRATIE | BRIGITTE VENDRIG | LEONIDAS

Other related companies as TORDOIR ENGINEERING: Heylen Woningbouw NV | Segal | A. & A. KUNST INTEGRATIE | BRIGITTE VENDRIG | LEONIDAS

TORDOIR ENGINEERING is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TORDOIR ENGINEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf TORDOIR ENGINEERING bevindt zich op het adres: GRAND ROUTE 598; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in TORDOIR ENGINEERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TORDOIR ENGINEERING is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TORDOIR ENGINEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TORDOIR ENGINEERING, openstaande posities, locatie van TORDOIR ENGINEERING op de kaart.

TORDOIR ENGINEERING is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TORDOIR ENGINEERING, company assigned to the tax number BE05428314208. The company TORDOIR ENGINEERING is located at the address: GRAND ROUTE 598; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in TORDOIR ENGINEERING were not found.
The main activity of TORDOIR ENGINEERING is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TORDOIR ENGINEERING is not available. You also can look at reviews of TORDOIR ENGINEERING, open positions, location of TORDOIR ENGINEERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TORDOIR ENGINEERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TORDOIR ENGINEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TORDOIR ENGINEERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TORDOIR ENGINEERING, employees, financial statistics.