ROTSAERT BART

Contactgegevens ROTSAERT BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTSAERT BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTSAERT BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 165, Vichtesteenweg 8540 Deerlijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-36-90-90 32-475-36-90-90

Fax (fax): 32-56-72-43-05 32-56-72-43-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTSAERT BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTSAERT BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTSAERT BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTSAERT BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTSAERT BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTSAERT BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTSAERT BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTSAERT BART
Products information ROTSAERT BART

BTW identificatienummer (tax): BE04022338867
Ondernemingsnummer: 8870330810
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ROTSAERT BART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meats, butchery and delicatessen - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTSAERT BART
(Get full report from official database of BE for ROTSAERT BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTSAERT BART
Addition kinds of activities for ROTSAERT BART

28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
39999912. Vingerafdrukapparatuur | Fingerprint equipment
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij ROTSAERT BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTSAERT BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTSAERT BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTSAERT BART. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

 • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

 • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

 • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

 • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

 • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

 • Huiswerkbegeleider (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van ROTSAERT BART in sociale netwerken
Look for responds of ROTSAERT BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTSAERT BART. Laat een reactie achter voor ROTSAERT BART. ROTSAERT BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTSAERT BART. Leave a respond for ROTSAERT BART. ROTSAERT BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTSAERT BART op de google maps. Adres en contacten ROTSAERT BART
Location of ROTSAERT BART on the google maps. Address and contacts of ROTSAERT BART

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTSAERT BART ROTSAERT BART: RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Kappershuis ('t) | Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV | Gaia Scienza (La) | BOGATEX NV

Other related companies as ROTSAERT BART: RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Kappershuis ('t) | Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV | Gaia Scienza (La) | BOGATEX NV

ROTSAERT BART is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTSAERT BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04022338867. Het bedrijf ROTSAERT BART bevindt zich op het adres: 165, Vichtesteenweg 8540 Deerlijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meats, butchery and delicatessen - machinery and equipment. Producten gemaakt in ROTSAERT BART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROTSAERT BART is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTSAERT BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTSAERT BART, openstaande posities, locatie van ROTSAERT BART op de kaart.

ROTSAERT BART is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTSAERT BART, company assigned to the tax number BE04022338867. The company ROTSAERT BART is located at the address: 165, Vichtesteenweg 8540 Deerlijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meats, butchery and delicatessen - machinery and equipment. Products created in ROTSAERT BART were not found.
The main activity of ROTSAERT BART is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTSAERT BART is not available. You also can look at reviews of ROTSAERT BART, open positions, location of ROTSAERT BART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTSAERT BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTSAERT BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTSAERT BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTSAERT BART, employees, financial statistics.