Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV

Contactgegevens Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lundenstraat 74 2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV
Products information Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV

BTW identificatienummer (tax): BE06972717285
Ondernemingsnummer: 6624176025
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Jewellery cases and boxes

Product categorie (product category): Jewellery Cases And Boxes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV
(Get full report from official database of BE for Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV
Addition kinds of activities for Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV

333901. Lood en zink | Lead and zinc
334101. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
32510106. Slumped brick | Slumped brick
32910305. Staalwol | Steel wool
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
39999946. Vingernails, kunstmatig | Fingernails, artificial
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV in sociale netwerken
Look for responds of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Laat een reactie achter voor Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Leave a respond for Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV. Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV op de google maps. Adres en contacten Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV
Location of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV on the google maps. Address and contacts of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: LIBRAIRIE WATERLOO PRESS | BELFO-PACK | S. VEREECKEN | Search & Selection Gent BVBA | CARON JACQUES

Other related companies as Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV: LIBRAIRIE WATERLOO PRESS | BELFO-PACK | S. VEREECKEN | Search & Selection Gent BVBA | CARON JACQUES

Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06972717285. Het bedrijf Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV bevindt zich op het adres: Lundenstraat 74 2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jewellery Cases And Boxes. Lijst met producten zijn Jewellery cases and boxes.
De hoofdactiviteit van Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, openstaande posities, locatie van Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV op de kaart.

Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, company assigned to the tax number BE06972717285. The company Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is located at the address: Lundenstraat 74 2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jewellery Cases And Boxes. List of products are Jewellery cases and boxes.
The main activity of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV is not available. You also can look at reviews of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, open positions, location of Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerpse Etuifabriek Van Camp NV, employees, financial statistics.