FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA

Contactgegevens FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Brugmann 27a 1060 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-35-51-00 32-22-35-51-00

Fax (fax): 32-22-35-51-01 32-22-35-51-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA
Products information FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA

BTW identificatienummer (tax): BE09502868652
Ondernemingsnummer: 7075714111
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Italy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA
(Get full report from official database of BE for FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA
Addition kinds of activities for FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA

357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
50840700. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec

Werken bij FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. Laat een reactie achter voor FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. Leave a respond for FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA. FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA op de google maps. Adres en contacten FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA
Location of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA on the google maps. Address and contacts of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW | Mertens C | DANIEL COLLETTE PRODUCT. | ALAIN SCHILDERMANS | HERV? MERTENS

Other related companies as FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA: FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW | Mertens C | DANIEL COLLETTE PRODUCT. | ALAIN SCHILDERMANS | HERV? MERTENS

FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09502868652. Het bedrijf FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA bevindt zich op het adres: Avenue Brugmann 27a 1060 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels - Italy. Producten gemaakt in FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, openstaande posities, locatie van FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA op de kaart.

FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is a company, that was registered 2018 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, company assigned to the tax number BE09502868652. The company FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is located at the address: Avenue Brugmann 27a 1060 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels - Italy. Products created in FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA were not found.
The main activity of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA is not available. You also can look at reviews of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, open positions, location of FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJOURDAN BRUSSELS HOTEL SA, employees, financial statistics.