FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW

Contactgegevens FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grimbergsesteenweg 40 1850 Grimbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-70-93-30 32-22-70-93-30

Fax (fax): 32-22-70-91-25 32-22-70-91-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW
Products information FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09029907226
Ondernemingsnummer: 8947235107
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals and clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW
(Get full report from official database of BE for FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW
Addition kinds of activities for FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW

239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35429900. Gereedschapsmachines, metaalvormend type, nec | Machine tools, metal forming type, nec

Werken bij FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. Laat een reactie achter voor FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. Leave a respond for FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW. FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW op de google maps. Adres en contacten FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW
Location of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW on the google maps. Address and contacts of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: H.B.J. | WAW | Donna In Piu | VERZEKERINGSKANTOOR DE DENDER | MAISON BERTHOLET & FILS

Other related companies as FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW: H.B.J. | WAW | Donna In Piu | VERZEKERINGSKANTOOR DE DENDER | MAISON BERTHOLET & FILS

FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09029907226. Het bedrijf FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW bevindt zich op het adres: Grimbergsesteenweg 40 1850 Grimbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hospitals and clinics. Producten gemaakt in FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, openstaande posities, locatie van FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW op de kaart.

FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, company assigned to the tax number BE09029907226. The company FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is located at the address: Grimbergsesteenweg 40 1850 Grimbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 886,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hospitals and clinics. Products created in FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW were not found.
The main activity of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW is not available. You also can look at reviews of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, open positions, location of FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSINT ALEXIUS ZIEKENHUIS VZW, employees, financial statistics.