FLCARROSERIE WALTER SA

Contactgegevens FLCARROSERIE WALTER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCARROSERIE WALTER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCARROSERIE WALTER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Liery 117 4621 Fleron - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-58-53-59 32-43-58-53-59

Fax (fax): 32-43-58-77-70 32-43-58-77-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCARROSERIE WALTER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCARROSERIE WALTER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCARROSERIE WALTER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCARROSERIE WALTER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCARROSERIE WALTER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCARROSERIE WALTER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCARROSERIE WALTER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCARROSERIE WALTER SA
Products information FLCARROSERIE WALTER SA

BTW identificatienummer (tax): BE06610168457
Ondernemingsnummer: 2069244384
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLCARROSERIE WALTER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Car body repair shops - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCARROSERIE WALTER SA
(Get full report from official database of BE for FLCARROSERIE WALTER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCARROSERIE WALTER SA
Addition kinds of activities for FLCARROSERIE WALTER SA

329600. Minerale wol | Mineral wool
07239902. Zaad schoonmaken | Seed cleaning
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
27520401. Kalenders, gelithografeerd | Calendars, lithographed
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist

Werken bij FLCARROSERIE WALTER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCARROSERIE WALTER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCARROSERIE WALTER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCARROSERIE WALTER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van FLCARROSERIE WALTER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCARROSERIE WALTER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCARROSERIE WALTER SA. Laat een reactie achter voor FLCARROSERIE WALTER SA. FLCARROSERIE WALTER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCARROSERIE WALTER SA. Leave a respond for FLCARROSERIE WALTER SA. FLCARROSERIE WALTER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCARROSERIE WALTER SA op de google maps. Adres en contacten FLCARROSERIE WALTER SA
Location of FLCARROSERIE WALTER SA on the google maps. Address and contacts of FLCARROSERIE WALTER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCARROSERIE WALTER SA FLCARROSERIE WALTER SA: LYDIA KIPS | LEON JALLAY | ALL INVESTIGATIONS | BRABANT REIZEN | FRANCINE CHABOTEAU

Other related companies as FLCARROSERIE WALTER SA: LYDIA KIPS | LEON JALLAY | ALL INVESTIGATIONS | BRABANT REIZEN | FRANCINE CHABOTEAU

FLCARROSERIE WALTER SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCARROSERIE WALTER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06610168457. Het bedrijf FLCARROSERIE WALTER SA bevindt zich op het adres: R. De Liery 117 4621 Fleron - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 291,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Car body repair shops - services. Producten gemaakt in FLCARROSERIE WALTER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCARROSERIE WALTER SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCARROSERIE WALTER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCARROSERIE WALTER SA, openstaande posities, locatie van FLCARROSERIE WALTER SA op de kaart.

FLCARROSERIE WALTER SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCARROSERIE WALTER SA, company assigned to the tax number BE06610168457. The company FLCARROSERIE WALTER SA is located at the address: R. De Liery 117 4621 Fleron - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 291,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Car body repair shops - services. Products created in FLCARROSERIE WALTER SA were not found.
The main activity of FLCARROSERIE WALTER SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCARROSERIE WALTER SA is not available. You also can look at reviews of FLCARROSERIE WALTER SA, open positions, location of FLCARROSERIE WALTER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCARROSERIE WALTER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCARROSERIE WALTER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCARROSERIE WALTER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCARROSERIE WALTER SA, employees, financial statistics.