LYDIA KIPS

Contactgegevens LYDIA KIPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYDIA KIPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYDIA KIPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): YZERHAND 70; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37554380 (+32-37554380) 37554380 (+32-37554380)

Fax (fax): +32 (64) 503-58-13 +32 (64) 503-58-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYDIA KIPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYDIA KIPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYDIA KIPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYDIA KIPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYDIA KIPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYDIA KIPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYDIA KIPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYDIA KIPS
Products information LYDIA KIPS

BTW identificatienummer (tax): BE04482116699
Ondernemingsnummer: 4542266845
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LYDIA KIPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYDIA KIPS
(Get full report from official database of BE for LYDIA KIPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYDIA KIPS
Addition kinds of activities for LYDIA KIPS

951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij LYDIA KIPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYDIA KIPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYDIA KIPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYDIA KIPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

 • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

 • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

 • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

 • Metser (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

 • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

 • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

 • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: HET MALTERIEKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

 • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

 • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Leercontract

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van LYDIA KIPS in sociale netwerken
Look for responds of LYDIA KIPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYDIA KIPS. Laat een reactie achter voor LYDIA KIPS. LYDIA KIPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYDIA KIPS. Leave a respond for LYDIA KIPS. LYDIA KIPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYDIA KIPS op de google maps. Adres en contacten LYDIA KIPS
Location of LYDIA KIPS on the google maps. Address and contacts of LYDIA KIPS

Andere gerelateerde bedrijven als come LYDIA KIPS LYDIA KIPS: BOTIS | JACQUES BERTRAND | Patisson (De) | BUREAU PLUGERS-LENAERTS | Henrotin Anne-Fran?oise

Other related companies as LYDIA KIPS: BOTIS | JACQUES BERTRAND | Patisson (De) | BUREAU PLUGERS-LENAERTS | Henrotin Anne-Fran?oise

LYDIA KIPS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYDIA KIPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482116699. Het bedrijf LYDIA KIPS bevindt zich op het adres: YZERHAND 70; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LYDIA KIPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYDIA KIPS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYDIA KIPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYDIA KIPS, openstaande posities, locatie van LYDIA KIPS op de kaart.

LYDIA KIPS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYDIA KIPS, company assigned to the tax number BE04482116699. The company LYDIA KIPS is located at the address: YZERHAND 70; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LYDIA KIPS were not found.
The main activity of LYDIA KIPS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LYDIA KIPS is not available. You also can look at reviews of LYDIA KIPS, open positions, location of LYDIA KIPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYDIA KIPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYDIA KIPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYDIA KIPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYDIA KIPS, employees, financial statistics.