FLRHEINBRAUN BENELUX NV

Contactgegevens FLRHEINBRAUN BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRHEINBRAUN BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRHEINBRAUN BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roomstraat 36 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-48-26-84 32-93-48-26-84

Fax (fax): 32-93-40-50-99 32-93-40-50-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRHEINBRAUN BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRHEINBRAUN BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRHEINBRAUN BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRHEINBRAUN BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRHEINBRAUN BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRHEINBRAUN BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRHEINBRAUN BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRHEINBRAUN BENELUX NV
Products information FLRHEINBRAUN BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE01575134277
Ondernemingsnummer: 2874542236
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLRHEINBRAUN BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lubricants, graphite

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRHEINBRAUN BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLRHEINBRAUN BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRHEINBRAUN BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLRHEINBRAUN BENELUX NV

306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
35419907. Keysetting machines | Keysetting machines
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
87480204. Verkeersconsultant | Traffic consultant

Werken bij FLRHEINBRAUN BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRHEINBRAUN BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRHEINBRAUN BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRHEINBRAUN BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van FLRHEINBRAUN BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLRHEINBRAUN BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRHEINBRAUN BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLRHEINBRAUN BENELUX NV. FLRHEINBRAUN BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRHEINBRAUN BENELUX NV. Leave a respond for FLRHEINBRAUN BENELUX NV. FLRHEINBRAUN BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRHEINBRAUN BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLRHEINBRAUN BENELUX NV
Location of FLRHEINBRAUN BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLRHEINBRAUN BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRHEINBRAUN BENELUX NV FLRHEINBRAUN BENELUX NV: ANNA | SMULHUISJE | BENNY VAN CAMP | FRESHBREEZEDEALER BELGIUM | MASSAGECENTER

Other related companies as FLRHEINBRAUN BENELUX NV: ANNA | SMULHUISJE | BENNY VAN CAMP | FRESHBREEZEDEALER BELGIUM | MASSAGECENTER

FLRHEINBRAUN BENELUX NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRHEINBRAUN BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01575134277. Het bedrijf FLRHEINBRAUN BENELUX NV bevindt zich op het adres: Roomstraat 36 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lubricants, graphite. Producten gemaakt in FLRHEINBRAUN BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRHEINBRAUN BENELUX NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRHEINBRAUN BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRHEINBRAUN BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLRHEINBRAUN BENELUX NV op de kaart.

FLRHEINBRAUN BENELUX NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLRHEINBRAUN BENELUX NV, company assigned to the tax number BE01575134277. The company FLRHEINBRAUN BENELUX NV is located at the address: Roomstraat 36 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lubricants, graphite. Products created in FLRHEINBRAUN BENELUX NV were not found.
The main activity of FLRHEINBRAUN BENELUX NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRHEINBRAUN BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLRHEINBRAUN BENELUX NV, open positions, location of FLRHEINBRAUN BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRHEINBRAUN BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRHEINBRAUN BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRHEINBRAUN BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRHEINBRAUN BENELUX NV, employees, financial statistics.