BENNY VAN CAMP

Contactgegevens BENNY VAN CAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENNY VAN CAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENNY VAN CAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 1; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38887837 (+32-38887837) 38887837 (+32-38887837)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENNY VAN CAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENNY VAN CAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENNY VAN CAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENNY VAN CAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENNY VAN CAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENNY VAN CAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENNY VAN CAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENNY VAN CAMP
Products information BENNY VAN CAMP

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BENNY VAN CAMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENNY VAN CAMP
(Get full report from official database of BE for BENNY VAN CAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENNY VAN CAMP
Addition kinds of activities for BENNY VAN CAMP

3432. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
32310103. Verfraaide glaswerk: gescheurd, gegraveerd, geëtst, enz. | Decorated glassware: chipped, engraved, etched, etc.
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
80110504. Diabetes specialist, arts / chirurg | Diabetes specialist, physician/surgeon
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij BENNY VAN CAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENNY VAN CAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENNY VAN CAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENNY VAN CAMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

Zoek naar antwoorden van BENNY VAN CAMP in sociale netwerken
Look for responds of BENNY VAN CAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENNY VAN CAMP. Laat een reactie achter voor BENNY VAN CAMP. BENNY VAN CAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENNY VAN CAMP. Leave a respond for BENNY VAN CAMP. BENNY VAN CAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENNY VAN CAMP op de google maps. Adres en contacten BENNY VAN CAMP
Location of BENNY VAN CAMP on the google maps. Address and contacts of BENNY VAN CAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come BENNY VAN CAMP BENNY VAN CAMP: VAN STAEYEN | De Valck (Mevr) | ORNI DIERENWEELDE | PIERRE VERHASSELT | FRANK VANSEVEREN

Other related companies as BENNY VAN CAMP: VAN STAEYEN | De Valck (Mevr) | ORNI DIERENWEELDE | PIERRE VERHASSELT | FRANK VANSEVEREN

BENNY VAN CAMP is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENNY VAN CAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf BENNY VAN CAMP bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 1; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in BENNY VAN CAMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENNY VAN CAMP is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENNY VAN CAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENNY VAN CAMP, openstaande posities, locatie van BENNY VAN CAMP op de kaart.

BENNY VAN CAMP is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENNY VAN CAMP, company assigned to the tax number BE06217132568. The company BENNY VAN CAMP is located at the address: BERKENLAAN 1; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in BENNY VAN CAMP were not found.
The main activity of BENNY VAN CAMP is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BENNY VAN CAMP is not available. You also can look at reviews of BENNY VAN CAMP, open positions, location of BENNY VAN CAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENNY VAN CAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENNY VAN CAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENNY VAN CAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENNY VAN CAMP, employees, financial statistics.