COIFFURE IRIS

Contactgegevens COIFFURE IRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE IRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE IRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 237; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56514719 (+32-56514719) 56514719 (+32-56514719)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE IRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE IRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE IRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE IRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE IRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE IRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE IRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE IRIS
Products information COIFFURE IRIS

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE IRIS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE IRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE IRIS
Addition kinds of activities for COIFFURE IRIS

22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
39440304. Blokken, speelgoed | Blocks, toy
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec
86219900. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij COIFFURE IRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE IRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE IRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE IRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE IRIS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE IRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE IRIS. Laat een reactie achter voor COIFFURE IRIS. COIFFURE IRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE IRIS. Leave a respond for COIFFURE IRIS. COIFFURE IRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE IRIS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE IRIS
Location of COIFFURE IRIS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE IRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE IRIS COIFFURE IRIS: Sanitech | DELRUE | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF | Riverland Holding NV/SA

Other related companies as COIFFURE IRIS: Sanitech | DELRUE | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF | Riverland Holding NV/SA

COIFFURE IRIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE IRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf COIFFURE IRIS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 237; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE IRIS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE IRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE IRIS, openstaande posities, locatie van COIFFURE IRIS op de kaart.

COIFFURE IRIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE IRIS, company assigned to the tax number BE09985992431. The company COIFFURE IRIS is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 237; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE IRIS is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE IRIS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE IRIS, open positions, location of COIFFURE IRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE IRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE IRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE IRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE IRIS, employees, financial statistics.