DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF
Private companiesMembership Organizations • DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF

Contactgegevens DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 33; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22525210 (+32-22525210) 22525210 (+32-22525210)

Fax (fax): +32 (61) 828-64-84 +32 (61) 828-64-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF
Products information DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE05457427978
Ondernemingsnummer: 7775268554
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF
(Get full report from official database of BE for DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF
Addition kinds of activities for DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF

5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
509101. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle

Werken bij DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. Laat een reactie achter voor DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. Leave a respond for DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF. DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF op de google maps. Adres en contacten DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF
Location of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF on the google maps. Address and contacts of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: COIFFURE ESPACE BEAUTة | ANDRE RADERMECKER | PLASTIGLACE | Pottier F | C. KESTENS

Other related companies as DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF: COIFFURE ESPACE BEAUTة | ANDRE RADERMECKER | PLASTIGLACE | Pottier F | C. KESTENS

DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457427978. Het bedrijf DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 33; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, openstaande posities, locatie van DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF op de kaart.

DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, company assigned to the tax number BE05457427978. The company DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is located at the address: BERGSTRAAT 33; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF is not available. You also can look at reviews of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, open positions, location of DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMS THEOPHIEL DOMS JOZEF, employees, financial statistics.