COIFFURE ALAIN

Contactgegevens COIFFURE ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 23; 4480; ENGIS, België

Telefoon (phone): 42751530 (+32-42751530) 42751530 (+32-42751530)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ALAIN
Products information COIFFURE ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ALAIN
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ALAIN
Addition kinds of activities for COIFFURE ALAIN

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
51490403. Spaghetti | Spaghetti
76290200. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services

Werken bij COIFFURE ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ALAIN. Laat een reactie achter voor COIFFURE ALAIN. COIFFURE ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ALAIN. Leave a respond for COIFFURE ALAIN. COIFFURE ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ALAIN op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ALAIN
Location of COIFFURE ALAIN on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ALAIN COIFFURE ALAIN: VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA | Jaumain John | B.C. OP DE MEIR | WERNER HAESAERT | DIRK NOTREDAME

Other related companies as COIFFURE ALAIN: VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA | Jaumain John | B.C. OP DE MEIR | WERNER HAESAERT | DIRK NOTREDAME

COIFFURE ALAIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf COIFFURE ALAIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 23; 4480; ENGIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ALAIN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ALAIN, openstaande posities, locatie van COIFFURE ALAIN op de kaart.

COIFFURE ALAIN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ALAIN, company assigned to the tax number BE05843322753. The company COIFFURE ALAIN is located at the address: RUE DE LA STATION 23; 4480; ENGIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE ALAIN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ALAIN is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ALAIN, open positions, location of COIFFURE ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ALAIN, employees, financial statistics.