VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA

Contactgegevens VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 24; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts), België

Telefoon (phone): 03 313 93 16 (+32-03 313 93 16) 03 313 93 16 (+32-03 313 93 16)

Fax (fax): 03 313 78 49 (+32-03 313 78 49) 03 313 78 49 (+32-03 313 78 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA
Products information VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07573394775
Ondernemingsnummer: 6050415039
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA
(Get full report from official database of BE for VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA
Addition kinds of activities for VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA

20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing

Werken bij VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

Zoek naar antwoorden van VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. Laat een reactie achter voor VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. Leave a respond for VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA. VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA op de google maps. Adres en contacten VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA
Location of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA on the google maps. Address and contacts of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: REQUILة EN LETEN | ECO-SIT | DEBATRANS | ANDRE BOELENS | Karnavalshop

Other related companies as VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA: REQUILة EN LETEN | ECO-SIT | DEBATRANS | ANDRE BOELENS | Karnavalshop

VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07573394775. Het bedrijf VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 24; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, openstaande posities, locatie van VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA op de kaart.

VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, company assigned to the tax number BE07573394775. The company VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is located at the address: Kerkstraat 24; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. Products created in VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA were not found.
The main activity of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA is not available. You also can look at reviews of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, open positions, location of VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERWARMING DE VRIJ HENRI BVBA, employees, financial statistics.