CATHERINE HELLINX

Contactgegevens CATHERINE HELLINX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE HELLINX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE HELLINX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIبGE 156; 4684; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43792311 (+32-43792311) 43792311 (+32-43792311)

Fax (fax): +32 (58) 897-82-88 +32 (58) 897-82-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE HELLINX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE HELLINX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE HELLINX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE HELLINX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE HELLINX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE HELLINX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE HELLINX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE HELLINX
Products information CATHERINE HELLINX

BTW identificatienummer (tax): BE03743286132
Ondernemingsnummer: 4873504638
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE HELLINX
(Get full report from official database of BE for CATHERINE HELLINX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE HELLINX
Addition kinds of activities for CATHERINE HELLINX

804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
17710102. Grouting werk | Grouting work
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
28930000. Drukinkt | Printing ink
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
86610201. Klooster | Convent

Werken bij CATHERINE HELLINX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE HELLINX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE HELLINX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE HELLINX. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van CATHERINE HELLINX in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE HELLINX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE HELLINX. Laat een reactie achter voor CATHERINE HELLINX. CATHERINE HELLINX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE HELLINX. Leave a respond for CATHERINE HELLINX. CATHERINE HELLINX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE HELLINX op de google maps. Adres en contacten CATHERINE HELLINX
Location of CATHERINE HELLINX on the google maps. Address and contacts of CATHERINE HELLINX

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE HELLINX CATHERINE HELLINX: PATRICE PIRE | D-COIFFURE | HUIS DAUW | ELDOTECH | AUTO-ECOLE G. HERODE

Other related companies as CATHERINE HELLINX: PATRICE PIRE | D-COIFFURE | HUIS DAUW | ELDOTECH | AUTO-ECOLE G. HERODE

CATHERINE HELLINX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE HELLINX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03743286132. Het bedrijf CATHERINE HELLINX bevindt zich op het adres: RUE DE LIبGE 156; 4684; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van CATHERINE HELLINX is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE HELLINX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE HELLINX, openstaande posities, locatie van CATHERINE HELLINX op de kaart.

CATHERINE HELLINX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE HELLINX, company assigned to the tax number BE03743286132. The company CATHERINE HELLINX is located at the address: RUE DE LIبGE 156; 4684; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of CATHERINE HELLINX is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE HELLINX is not available. You also can look at reviews of CATHERINE HELLINX, open positions, location of CATHERINE HELLINX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE HELLINX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE HELLINX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE HELLINX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE HELLINX, employees, financial statistics.