HUIS DAUW

Contactgegevens HUIS DAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSEWEG 299; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54411372 (+32-54411372) 54411372 (+32-54411372)

Fax (fax): +32 (50) 982-90-68 +32 (50) 982-90-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DAUW
Products information HUIS DAUW

BTW identificatienummer (tax): BE06320129394
Ondernemingsnummer: 2025299072
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HUIS DAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DAUW
(Get full report from official database of BE for HUIS DAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DAUW
Addition kinds of activities for HUIS DAUW

207499. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
26310100. bekledingsbord | Linerboard
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
50219902. Stoelen | Chairs

Werken bij HUIS DAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DAUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

 • Magazijnier (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

 • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

 • Werkvoorbereider (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

 • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

 • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ULU TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

 • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van HUIS DAUW in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DAUW. Laat een reactie achter voor HUIS DAUW. HUIS DAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DAUW. Leave a respond for HUIS DAUW. HUIS DAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DAUW op de google maps. Adres en contacten HUIS DAUW
Location of HUIS DAUW on the google maps. Address and contacts of HUIS DAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DAUW HUIS DAUW: GEROFISC | P. HERCOT | ARDENNES JARDINS SPRL | SYLVIE PIETERS | Poggenpohl Belgium NV-SA

Other related companies as HUIS DAUW: GEROFISC | P. HERCOT | ARDENNES JARDINS SPRL | SYLVIE PIETERS | Poggenpohl Belgium NV-SA

HUIS DAUW is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320129394. Het bedrijf HUIS DAUW bevindt zich op het adres: EDINGSEWEG 299; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DAUW is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DAUW, openstaande posities, locatie van HUIS DAUW op de kaart.

HUIS DAUW is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DAUW, company assigned to the tax number BE06320129394. The company HUIS DAUW is located at the address: EDINGSEWEG 299; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DAUW were not found.
The main activity of HUIS DAUW is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DAUW is not available. You also can look at reviews of HUIS DAUW, open positions, location of HUIS DAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DAUW, employees, financial statistics.