A VAN DER WEYDEN

Contactgegevens A VAN DER WEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A VAN DER WEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A VAN DER WEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP MOL 81; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14452289 (+32-14452289) 14452289 (+32-14452289)

Fax (fax): +32 (71) 614-69-56 +32 (71) 614-69-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A VAN DER WEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A VAN DER WEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A VAN DER WEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A VAN DER WEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A VAN DER WEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A VAN DER WEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A VAN DER WEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A VAN DER WEYDEN
Products information A VAN DER WEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03287078857
Ondernemingsnummer: 8366882324
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A VAN DER WEYDEN
(Get full report from official database of BE for A VAN DER WEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A VAN DER WEYDEN
Addition kinds of activities for A VAN DER WEYDEN

01190403. Rye boerderij | Rye farm
20910213. Garnalen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shrimp: packaged in cans, jars, etc.
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
51220201. Scheermesjes | Razor blades

Werken bij A VAN DER WEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A VAN DER WEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A VAN DER WEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A VAN DER WEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van A VAN DER WEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of A VAN DER WEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A VAN DER WEYDEN. Laat een reactie achter voor A VAN DER WEYDEN. A VAN DER WEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A VAN DER WEYDEN. Leave a respond for A VAN DER WEYDEN. A VAN DER WEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A VAN DER WEYDEN op de google maps. Adres en contacten A VAN DER WEYDEN
Location of A VAN DER WEYDEN on the google maps. Address and contacts of A VAN DER WEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A VAN DER WEYDEN A VAN DER WEYDEN: FLANNE GEBROEDERS BVBA | SINT- LAMBERTUS? BUREN | JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING | Colard Jean-Paul | S & T HARLEY - DAVIDSON

Other related companies as A VAN DER WEYDEN: FLANNE GEBROEDERS BVBA | SINT- LAMBERTUS? BUREN | JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING | Colard Jean-Paul | S & T HARLEY - DAVIDSON

A VAN DER WEYDEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A VAN DER WEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03287078857. Het bedrijf A VAN DER WEYDEN bevindt zich op het adres: STEENWEG OP MOL 81; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van A VAN DER WEYDEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A VAN DER WEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A VAN DER WEYDEN, openstaande posities, locatie van A VAN DER WEYDEN op de kaart.

A VAN DER WEYDEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A VAN DER WEYDEN, company assigned to the tax number BE03287078857. The company A VAN DER WEYDEN is located at the address: STEENWEG OP MOL 81; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of A VAN DER WEYDEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A VAN DER WEYDEN is not available. You also can look at reviews of A VAN DER WEYDEN, open positions, location of A VAN DER WEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A VAN DER WEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A VAN DER WEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A VAN DER WEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A VAN DER WEYDEN, employees, financial statistics.