JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING

Contactgegevens JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MISSIESTRAAT 11; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52336193 (+32-52336193) 52336193 (+32-52336193)

Fax (fax): +32 (10) 689-37-53 +32 (10) 689-37-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING
Products information JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING

BTW identificatienummer (tax): BE01524597167
Ondernemingsnummer: 8457794189
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING
(Get full report from official database of BE for JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING
Addition kinds of activities for JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts

Werken bij JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

Zoek naar antwoorden van JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. Laat een reactie achter voor JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. Leave a respond for JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING. JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING op de google maps. Adres en contacten JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING
Location of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING on the google maps. Address and contacts of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: RELIE-ART | P.H. Vriens bvba | Levin | ALEXANDRA DE JONG | CORPS DE POMPIERS

Other related companies as JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING: RELIE-ART | P.H. Vriens bvba | Levin | ALEXANDRA DE JONG | CORPS DE POMPIERS

JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01524597167. Het bedrijf JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING bevindt zich op het adres: MISSIESTRAAT 11; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, openstaande posities, locatie van JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING op de kaart.

JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, company assigned to the tax number BE01524597167. The company JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is located at the address: MISSIESTRAAT 11; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING is not available. You also can look at reviews of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, open positions, location of JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDD.KREAT.ONTPLOOIING, employees, financial statistics.