THةآTRE DES SOURCES

Contactgegevens THةآTRE DES SOURCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THةآTRE DES SOURCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

THةآTRE DES SOURCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC MةNOBU 503; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87376943 (+32-87376943) 87376943 (+32-87376943)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THةآTRE DES SOURCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THةآTRE DES SOURCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THةآTRE DES SOURCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THةآTRE DES SOURCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THةآTRE DES SOURCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THةآTRE DES SOURCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THةآTRE DES SOURCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THةآTRE DES SOURCES
Products information THةآTRE DES SOURCES

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Théâtres.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THةآTRE DES SOURCES
(Get full report from official database of BE for THةآTRE DES SOURCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor THةآTRE DES SOURCES
Addition kinds of activities for THةآTRE DES SOURCES

37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical
50210302. bedspiralen | Bedsprings
50889901. Golfkarretjes | Golf carts
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij THةآTRE DES SOURCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THةآTRE DES SOURCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THةآTRE DES SOURCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THةآTRE DES SOURCES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van THةآTRE DES SOURCES in sociale netwerken
Look for responds of THةآTRE DES SOURCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor THةآTRE DES SOURCES. Laat een reactie achter voor THةآTRE DES SOURCES. THةآTRE DES SOURCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THةآTRE DES SOURCES. Leave a respond for THةآTRE DES SOURCES. THةآTRE DES SOURCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THةآTRE DES SOURCES op de google maps. Adres en contacten THةآTRE DES SOURCES
Location of THةآTRE DES SOURCES on the google maps. Address and contacts of THةآTRE DES SOURCES

Andere gerelateerde bedrijven als come THةآTRE DES SOURCES THةآTRE DES SOURCES: VAN HAVERE TRENDY ELECTRONICS | Raitech BVBA | Thiery | ACAD. BEELDENDE KUNSTEN | Plumb, Ramsay, McClay Consultants Ltd.

Other related companies as THةآTRE DES SOURCES: VAN HAVERE TRENDY ELECTRONICS | Raitech BVBA | Thiery | ACAD. BEELDENDE KUNSTEN | Plumb, Ramsay, McClay Consultants Ltd.

THةآTRE DES SOURCES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THةآTRE DES SOURCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf THةآTRE DES SOURCES bevindt zich op het adres: PARC MةNOBU 503; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Théâtres..
De hoofdactiviteit van THةآTRE DES SOURCES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THةآTRE DES SOURCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THةآTRE DES SOURCES, openstaande posities, locatie van THةآTRE DES SOURCES op de kaart.

THةآTRE DES SOURCES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is THةآTRE DES SOURCES, company assigned to the tax number BE04651580810. The company THةآTRE DES SOURCES is located at the address: PARC MةNOBU 503; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Théâtres..
The main activity of THةآTRE DES SOURCES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THةآTRE DES SOURCES is not available. You also can look at reviews of THةآTRE DES SOURCES, open positions, location of THةآTRE DES SOURCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THةآTRE DES SOURCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THةآTRE DES SOURCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THةآTRE DES SOURCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THةآTRE DES SOURCES, employees, financial statistics.