ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Contactgegevens ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE GODSTRAAT 8; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15248782 (+32-15248782) 15248782 (+32-15248782)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAD. BEELDENDE KUNSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAD. BEELDENDE KUNSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Products information ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ACAD. BEELDENDE KUNSTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
(Get full report from official database of BE for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Addition kinds of activities for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN in sociale netwerken
Look for responds of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Laat een reactie achter voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. ACAD. BEELDENDE KUNSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Leave a respond for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAD. BEELDENDE KUNSTEN op de google maps. Adres en contacten ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Location of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on the google maps. Address and contacts of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAD. BEELDENDE KUNSTEN ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: De Beer Carlos | FRANK DEPREST | DELREE M & F | Nicole | DANIEL DEVISSCHER

Other related companies as ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: De Beer Carlos | FRANK DEPREST | DELREE M & F | Nicole | DANIEL DEVISSCHER

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf ACAD. BEELDENDE KUNSTEN bevindt zich op het adres: OUDE GODSTRAAT 8; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kunstonderwijs. Producten gemaakt in ACAD. BEELDENDE KUNSTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, openstaande posities, locatie van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN op de kaart.

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, company assigned to the tax number BE07882385253. The company ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is located at the address: OUDE GODSTRAAT 8; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kunstonderwijs. Products created in ACAD. BEELDENDE KUNSTEN were not found.
The main activity of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is not available. You also can look at reviews of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, open positions, location of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, employees, financial statistics.