GALERIE LANZENBERG FRED

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • GALERIE LANZENBERG FRED
Private companiesMetal Mining • GALERIE LANZENBERG FRED

Contactgegevens GALERIE LANZENBERG FRED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIE LANZENBERG FRED: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIE LANZENBERG FRED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES KLAUWAERTS 9; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26473015 (+32-26473015) 26473015 (+32-26473015)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIE LANZENBERG FRED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIE LANZENBERG FRED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIE LANZENBERG FRED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIE LANZENBERG FRED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIE LANZENBERG FRED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIE LANZENBERG FRED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIE LANZENBERG FRED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIE LANZENBERG FRED
Products information GALERIE LANZENBERG FRED

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIE LANZENBERG FRED
(Get full report from official database of BE for GALERIE LANZENBERG FRED)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIE LANZENBERG FRED
Addition kinds of activities for GALERIE LANZENBERG FRED

342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
17710102. Grouting werk | Grouting work
28999943. Zout | Salt
33120400. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
76991203. horseshoeing | Horseshoeing

Werken bij GALERIE LANZENBERG FRED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIE LANZENBERG FRED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIE LANZENBERG FRED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIE LANZENBERG FRED. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van GALERIE LANZENBERG FRED in sociale netwerken
Look for responds of GALERIE LANZENBERG FRED in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIE LANZENBERG FRED. Laat een reactie achter voor GALERIE LANZENBERG FRED. GALERIE LANZENBERG FRED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIE LANZENBERG FRED. Leave a respond for GALERIE LANZENBERG FRED. GALERIE LANZENBERG FRED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIE LANZENBERG FRED op de google maps. Adres en contacten GALERIE LANZENBERG FRED
Location of GALERIE LANZENBERG FRED on the google maps. Address and contacts of GALERIE LANZENBERG FRED

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIE LANZENBERG FRED GALERIE LANZENBERG FRED: Régie Graphique Gosset | RICHARD BUSSE | ANBEL ASSUR-VERVIERS | Vanden Borre | VAN DE VELDE, JO

Other related companies as GALERIE LANZENBERG FRED: Régie Graphique Gosset | RICHARD BUSSE | ANBEL ASSUR-VERVIERS | Vanden Borre | VAN DE VELDE, JO

GALERIE LANZENBERG FRED is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIE LANZENBERG FRED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf GALERIE LANZENBERG FRED bevindt zich op het adres: AVENUE DES KLAUWAERTS 9; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
De hoofdactiviteit van GALERIE LANZENBERG FRED is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIE LANZENBERG FRED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIE LANZENBERG FRED, openstaande posities, locatie van GALERIE LANZENBERG FRED op de kaart.

GALERIE LANZENBERG FRED is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIE LANZENBERG FRED, company assigned to the tax number BE02335388183. The company GALERIE LANZENBERG FRED is located at the address: AVENUE DES KLAUWAERTS 9; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
The main activity of GALERIE LANZENBERG FRED is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIE LANZENBERG FRED is not available. You also can look at reviews of GALERIE LANZENBERG FRED, open positions, location of GALERIE LANZENBERG FRED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIE LANZENBERG FRED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIE LANZENBERG FRED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIE LANZENBERG FRED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIE LANZENBERG FRED, employees, financial statistics.