ANBEL ASSUR-VERVIERS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ANBEL ASSUR-VERVIERS
Private companiesMetal Mining • ANBEL ASSUR-VERVIERS

Contactgegevens ANBEL ASSUR-VERVIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANBEL ASSUR-VERVIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANBEL ASSUR-VERVIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH SERVAIS 41; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42474477 (+32-42474477) 42474477 (+32-42474477)

Fax (fax): +32 (9) 271-58-38 +32 (9) 271-58-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANBEL ASSUR-VERVIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANBEL ASSUR-VERVIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANBEL ASSUR-VERVIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANBEL ASSUR-VERVIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANBEL ASSUR-VERVIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANBEL ASSUR-VERVIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANBEL ASSUR-VERVIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANBEL ASSUR-VERVIERS
Products information ANBEL ASSUR-VERVIERS

BTW identificatienummer (tax): BE02985778808
Ondernemingsnummer: 4724639892
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ANBEL ASSUR-VERVIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANBEL ASSUR-VERVIERS
(Get full report from official database of BE for ANBEL ASSUR-VERVIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANBEL ASSUR-VERVIERS
Addition kinds of activities for ANBEL ASSUR-VERVIERS

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
17999925. Petroleumopslagtanks, pompen en afvoer | Petroleum storage tanks, pumping and draining
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
35999920. Weervlokken | Weather vanes

Werken bij ANBEL ASSUR-VERVIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANBEL ASSUR-VERVIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANBEL ASSUR-VERVIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANBEL ASSUR-VERVIERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

 • Samensteller (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Overpelt is TRIXXO Jobs op zoek naar gemotiveerde lassers/samenstellers.

 • chauffeur C/CE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

 • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

 • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

 • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

 • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRAXION

  Type: Vaste Job

  Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

 • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FINSKILLS

  Type: Vaste Job

  Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ANBEL ASSUR-VERVIERS in sociale netwerken
Look for responds of ANBEL ASSUR-VERVIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANBEL ASSUR-VERVIERS. Laat een reactie achter voor ANBEL ASSUR-VERVIERS. ANBEL ASSUR-VERVIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANBEL ASSUR-VERVIERS. Leave a respond for ANBEL ASSUR-VERVIERS. ANBEL ASSUR-VERVIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANBEL ASSUR-VERVIERS op de google maps. Adres en contacten ANBEL ASSUR-VERVIERS
Location of ANBEL ASSUR-VERVIERS on the google maps. Address and contacts of ANBEL ASSUR-VERVIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANBEL ASSUR-VERVIERS ANBEL ASSUR-VERVIERS: Snel-De Petter | LANOTTE CONSTRUCTION | DANIEL BAUDRY | GARAGE DU NOUVEAU MONDE | DANIEL JACOB

Other related companies as ANBEL ASSUR-VERVIERS: Snel-De Petter | LANOTTE CONSTRUCTION | DANIEL BAUDRY | GARAGE DU NOUVEAU MONDE | DANIEL JACOB

ANBEL ASSUR-VERVIERS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANBEL ASSUR-VERVIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02985778808. Het bedrijf ANBEL ASSUR-VERVIERS bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH SERVAIS 41; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 489,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANBEL ASSUR-VERVIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANBEL ASSUR-VERVIERS is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANBEL ASSUR-VERVIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANBEL ASSUR-VERVIERS, openstaande posities, locatie van ANBEL ASSUR-VERVIERS op de kaart.

ANBEL ASSUR-VERVIERS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANBEL ASSUR-VERVIERS, company assigned to the tax number BE02985778808. The company ANBEL ASSUR-VERVIERS is located at the address: RUE JOSEPH SERVAIS 41; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 489,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in ANBEL ASSUR-VERVIERS were not found.
The main activity of ANBEL ASSUR-VERVIERS is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANBEL ASSUR-VERVIERS is not available. You also can look at reviews of ANBEL ASSUR-VERVIERS, open positions, location of ANBEL ASSUR-VERVIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANBEL ASSUR-VERVIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANBEL ASSUR-VERVIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANBEL ASSUR-VERVIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANBEL ASSUR-VERVIERS, employees, financial statistics.