LES SALONS DE L'HORECA LIENNE

Contactgegevens LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES SALONS DE L'HORECA LIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MANHAY 67; 4990; LIENEUX, België

Telefoon (phone): 80319234 (+32-80319234) 80319234 (+32-80319234)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES SALONS DE L'HORECA LIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES SALONS DE L'HORECA LIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES SALONS DE L'HORECA LIENNE
Products information LES SALONS DE L'HORECA LIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Réceptions, Lunch, Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives, Restauration Jusque 100 Convives, Restauration pour Mariages. Type de Cuisine: Provençale, Bretonne, Normande, Périgourdine, Alsacienne, Bourguignonne, Française, Petites Pâtisseries, Aliments Biologiques, Sandwiches, Végétarienne, Décoration de Gâteaux, Exotique, Méditerranéenne, Livraison du Petit-Déjeuner. Services: Ouvert le Week-End, Tables & Chaises Disponibles, Couverts &Vaisselle inclus, Service 24h/24, Serveurs.. Type de Salle: Salles de Réunion, Salles de Réception. Aménagements: Jardin, DJ Interne, Parking, Accès pour Moins Valides, Salles de Réception. Boissons & Repas: Dîners, Déjeuners, Service Traiteur, Petit-Déjeuner. Nombre Maximal de Participants: 100. Nombre de Salles de Conférences: 1

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Location de matériel pour banquets and événements. Catering and organisation de fêtes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES SALONS DE L'HORECA LIENNE
(Get full report from official database of BE for LES SALONS DE L'HORECA LIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES SALONS DE L'HORECA LIENNE
Addition kinds of activities for LES SALONS DE L'HORECA LIENNE

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
20479902. Hondenvoer | Dog food
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
35410205. Facing machines | Facing machines
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's
82110307. Openbare beroeps- / technische school | Public vocational/technical school

Werken bij LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van LES SALONS DE L'HORECA LIENNE in sociale netwerken
Look for responds of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. Laat een reactie achter voor LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. LES SALONS DE L'HORECA LIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. Leave a respond for LES SALONS DE L'HORECA LIENNE. LES SALONS DE L'HORECA LIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES SALONS DE L'HORECA LIENNE op de google maps. Adres en contacten LES SALONS DE L'HORECA LIENNE
Location of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE on the google maps. Address and contacts of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES SALONS DE L'HORECA LIENNE LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: CORTMANN SPRL | PIXELS MOUTHUY | VANLERBERGHE RAPHAEL | Leleux A | Leopold's Caf茅

Other related companies as LES SALONS DE L'HORECA LIENNE: CORTMANN SPRL | PIXELS MOUTHUY | VANLERBERGHE RAPHAEL | Leleux A | Leopold's Caf茅

LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf LES SALONS DE L'HORECA LIENNE bevindt zich op het adres: ROUTE DE MANHAY 67; 4990; LIENEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Location de matériel pour banquets and événements. Catering and organisation de fêtes. Lijst met producten zijn Services: Réceptions, Lunch, Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives, Restauration Jusque 100 Convives, Restauration pour Mariages. Type de Cuisine: Provençale, Bretonne, Normande, Périgourdine, Alsacienne, Bourguignonne, Française, Petites Pâtisseries, Aliments Biologiques, Sandwiches, Végétarienne, Décoration de Gâteaux, Exotique, Méditerranéenne, Livraison du Petit-Déjeuner. Services: Ouvert le Week-End, Tables & Chaises Disponibles, Couverts &Vaisselle inclus, Service 24h/24, Serveurs.. Type de Salle: Salles de Réunion, Salles de Réception. Aménagements: Jardin, DJ Interne, Parking, Accès pour Moins Valides, Salles de Réception. Boissons & Repas: Dîners, Déjeuners, Service Traiteur, Petit-Déjeuner. Nombre Maximal de Participants: 100. Nombre de Salles de Conférences: 1.
De hoofdactiviteit van LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, openstaande posities, locatie van LES SALONS DE L'HORECA LIENNE op de kaart.

LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, company assigned to the tax number BE01108489990. The company LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is located at the address: ROUTE DE MANHAY 67; 4990; LIENEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Location de matériel pour banquets and événements. Catering and organisation de fêtes. List of products are Services: Réceptions, Lunch, Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives, Restauration Jusque 100 Convives, Restauration pour Mariages. Type de Cuisine: Provençale, Bretonne, Normande, Périgourdine, Alsacienne, Bourguignonne, Française, Petites Pâtisseries, Aliments Biologiques, Sandwiches, Végétarienne, Décoration de Gâteaux, Exotique, Méditerranéenne, Livraison du Petit-Déjeuner. Services: Ouvert le Week-End, Tables & Chaises Disponibles, Couverts &Vaisselle inclus, Service 24h/24, Serveurs.. Type de Salle: Salles de Réunion, Salles de Réception. Aménagements: Jardin, DJ Interne, Parking, Accès pour Moins Valides, Salles de Réception. Boissons & Repas: Dîners, Déjeuners, Service Traiteur, Petit-Déjeuner. Nombre Maximal de Participants: 100. Nombre de Salles de Conférences: 1.
The main activity of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE is not available. You also can look at reviews of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, open positions, location of LES SALONS DE L'HORECA LIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES SALONS DE L'HORECA LIENNE, employees, financial statistics.