CORTMANN SPRL

Contactgegevens CORTMANN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORTMANN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORTMANN SPRL

Regio (region): Sint-Jans-Molenbeek, België

Adres (address): Rue des Ateliers 7-9 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (2) 614-37-49 +32 (2) 614-37-49

Fax (fax): +32 (53) 847-66-38 +32 (53) 847-66-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORTMANN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORTMANN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORTMANN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORTMANN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORTMANN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORTMANN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORTMANN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORTMANN SPRL
Products information CORTMANN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01119201660
Ondernemingsnummer: 4919097900
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CORTMANN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORTMANN SPRL
(Get full report from official database of BE for CORTMANN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORTMANN SPRL
Addition kinds of activities for CORTMANN SPRL

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
20410109. Haver bloem | Oat flour
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec

Werken bij CORTMANN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORTMANN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORTMANN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORTMANN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van CORTMANN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CORTMANN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORTMANN SPRL. Laat een reactie achter voor CORTMANN SPRL. CORTMANN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORTMANN SPRL. Leave a respond for CORTMANN SPRL. CORTMANN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORTMANN SPRL op de google maps. Adres en contacten CORTMANN SPRL
Location of CORTMANN SPRL on the google maps. Address and contacts of CORTMANN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CORTMANN SPRL CORTMANN SPRL: FLSTRUCTO NV | COIFFURE JACQUELINE | H. KETSMAN | E. BROECKHOVE | LEON DENOEL

Other related companies as CORTMANN SPRL: FLSTRUCTO NV | COIFFURE JACQUELINE | H. KETSMAN | E. BROECKHOVE | LEON DENOEL

CORTMANN SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Sint-Jans-Molenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is CORTMANN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01119201660. Het bedrijf CORTMANN SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Ateliers 7-9 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in CORTMANN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORTMANN SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORTMANN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORTMANN SPRL, openstaande posities, locatie van CORTMANN SPRL op de kaart.

CORTMANN SPRL is a company, that was registered 2010 in Sint-Jans-Molenbeek region, Belgium. Full name of company is CORTMANN SPRL, company assigned to the tax number BE01119201660. The company CORTMANN SPRL is located at the address: Rue des Ateliers 7-9 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in CORTMANN SPRL were not found.
The main activity of CORTMANN SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CORTMANN SPRL is not available. You also can look at reviews of CORTMANN SPRL, open positions, location of CORTMANN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORTMANN SPRL, Sint-Jans-Molenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORTMANN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORTMANN SPRL, Sint-Jans-Molenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORTMANN SPRL, employees, financial statistics.