DRANKENCENTRALE RODI

Contactgegevens DRANKENCENTRALE RODI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKENCENTRALE RODI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKENCENTRALE RODI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POTTERSTRAAT 167 B1; 9170; SINT-PAUWELS, België

Telefoon (phone): 37778272 (+32-37778272) 37778272 (+32-37778272)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKENCENTRALE RODI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKENCENTRALE RODI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKENCENTRALE RODI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKENCENTRALE RODI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKENCENTRALE RODI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKENCENTRALE RODI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKENCENTRALE RODI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKENCENTRALE RODI
Products information DRANKENCENTRALE RODI

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Salle: Salles de Réunion. Aménagements: Accès pour Moins Valides, Parking, DJ Interne, Salles de Réception, Services pour Moins Valides, Matériel d´éclairage & de sonorisation. Boissons & Repas: Service Traiteur.. Produits: Bières, Spiritueux, Vins, Eaux Minérales, Boissons Non-Alcoolisées. Services: Accès pour Moins Valides, Ouvert le Week-End, Livraison à Domicile.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKENCENTRALE RODI
(Get full report from official database of BE for DRANKENCENTRALE RODI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKENCENTRALE RODI
Addition kinds of activities for DRANKENCENTRALE RODI

922101. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
23290103. Rijden kleding: mannen, jongeren en jongens | Riding clothes: men's, youths', and boys'
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
35780103. Kassa's | Cash registers
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)

Werken bij DRANKENCENTRALE RODI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKENCENTRALE RODI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKENCENTRALE RODI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKENCENTRALE RODI. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

Zoek naar antwoorden van DRANKENCENTRALE RODI in sociale netwerken
Look for responds of DRANKENCENTRALE RODI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKENCENTRALE RODI. Laat een reactie achter voor DRANKENCENTRALE RODI. DRANKENCENTRALE RODI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKENCENTRALE RODI. Leave a respond for DRANKENCENTRALE RODI. DRANKENCENTRALE RODI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKENCENTRALE RODI op de google maps. Adres en contacten DRANKENCENTRALE RODI
Location of DRANKENCENTRALE RODI on the google maps. Address and contacts of DRANKENCENTRALE RODI

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKENCENTRALE RODI DRANKENCENTRALE RODI: RUDY PATTYN | LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF | M. DETRY | P. JANSSEUNE | Vanherbruggen H

Other related companies as DRANKENCENTRALE RODI: RUDY PATTYN | LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF | M. DETRY | P. JANSSEUNE | Vanherbruggen H

DRANKENCENTRALE RODI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKENCENTRALE RODI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf DRANKENCENTRALE RODI bevindt zich op het adres: POTTERSTRAAT 167 B1; 9170; SINT-PAUWELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Boissons. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réunion. Aménagements: Accès pour Moins Valides, Parking, DJ Interne, Salles de Réception, Services pour Moins Valides, Matériel d´éclairage & de sonorisation. Boissons & Repas: Service Traiteur.. Produits: Bières, Spiritueux, Vins, Eaux Minérales, Boissons Non-Alcoolisées. Services: Accès pour Moins Valides, Ouvert le Week-End, Livraison à Domicile..
De hoofdactiviteit van DRANKENCENTRALE RODI is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKENCENTRALE RODI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKENCENTRALE RODI, openstaande posities, locatie van DRANKENCENTRALE RODI op de kaart.

DRANKENCENTRALE RODI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANKENCENTRALE RODI, company assigned to the tax number BE07007324218. The company DRANKENCENTRALE RODI is located at the address: POTTERSTRAAT 167 B1; 9170; SINT-PAUWELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Boissons. List of products are Type de Salle: Salles de Réunion. Aménagements: Accès pour Moins Valides, Parking, DJ Interne, Salles de Réception, Services pour Moins Valides, Matériel d´éclairage & de sonorisation. Boissons & Repas: Service Traiteur.. Produits: Bières, Spiritueux, Vins, Eaux Minérales, Boissons Non-Alcoolisées. Services: Accès pour Moins Valides, Ouvert le Week-End, Livraison à Domicile..
The main activity of DRANKENCENTRALE RODI is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKENCENTRALE RODI is not available. You also can look at reviews of DRANKENCENTRALE RODI, open positions, location of DRANKENCENTRALE RODI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKENCENTRALE RODI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKENCENTRALE RODI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKENCENTRALE RODI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKENCENTRALE RODI, employees, financial statistics.