LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF
Private companiesNational Security and International Affairs • LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF

Contactgegevens LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JOSSE GOFFIN 208; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA, België

Telefoon (phone): 24680517 (+32-24680517) 24680517 (+32-24680517)

Fax (fax): +32 (86) 110-39-67 +32 (86) 110-39-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF
Products information LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF

BTW identificatienummer (tax): BE03481811523
Ondernemingsnummer: 7152069091
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF
(Get full report from official database of BE for LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF
Addition kinds of activities for LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
348400. Handvuurwapens | Small arms
22699900. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
48130104. Spraak telefooncommunicatie | Voice telephone communications
50889901. Golfkarretjes | Golf carts
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial

Werken bij LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF in sociale netwerken
Look for responds of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. Laat een reactie achter voor LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. Leave a respond for LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF. LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF op de google maps. Adres en contacten LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF
Location of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF on the google maps. Address and contacts of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF

Andere gerelateerde bedrijven als come LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: CAVE DU VIEUX CHتNE | BOخTE ہ BOUCLES | 'T BLOMMEKE | KINDEROPVANG DE SPEELDOOS | CHRISTIAN BOUDIN

Other related companies as LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF: CAVE DU VIEUX CHتNE | BOخTE ہ BOUCLES | 'T BLOMMEKE | KINDEROPVANG DE SPEELDOOS | CHRISTIAN BOUDIN

LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03481811523. Het bedrijf LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF bevindt zich op het adres: AVENUE JOSSE GOFFIN 208; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vertalers and tolken. Producten gemaakt in LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, openstaande posities, locatie van LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF op de kaart.

LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, company assigned to the tax number BE03481811523. The company LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is located at the address: AVENUE JOSSE GOFFIN 208; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vertalers and tolken. Products created in LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF were not found.
The main activity of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF is not available. You also can look at reviews of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, open positions, location of LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUTCHMAYA-BAURIN M-A. CBTIP/BKVTF, employees, financial statistics.