LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT

Contactgegevens LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE COOPةRATIVE 3; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43822173 (+32-43822173) 43822173 (+32-43822173)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT
Products information LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Salle: Salles de Réunion. Aménagements: Parking, Salles de Réception, Jardin.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT
(Get full report from official database of BE for LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT
Addition kinds of activities for LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
20489900. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
50940105. Edelstenen (edelstenen), nec | Precious stones (gems), nec

Werken bij LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT in sociale netwerken
Look for responds of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. Laat een reactie achter voor LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. Leave a respond for LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT. LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT op de google maps. Adres en contacten LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT
Location of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT on the google maps. Address and contacts of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: Centea | Atouts Jeunes | Hoebrechts BVBA | TAREC | JUGNON PAUL

Other related companies as LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT: Centea | Atouts Jeunes | Hoebrechts BVBA | TAREC | JUGNON PAUL

LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT bevindt zich op het adres: RUE DE COOPةRATIVE 3; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réunion. Aménagements: Parking, Salles de Réception, Jardin..
De hoofdactiviteit van LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, openstaande posities, locatie van LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT op de kaart.

LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, company assigned to the tax number BE01263397216. The company LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is located at the address: RUE DE COOPةRATIVE 3; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type de Salle: Salles de Réunion. Aménagements: Parking, Salles de Réception, Jardin..
The main activity of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT is not available. You also can look at reviews of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, open positions, location of LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCAUX SCOUTS DE SPRIMONT, employees, financial statistics.