CERCLE SPIXHE ATTRACTION

Contactgegevens CERCLE SPIXHE ATTRACTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE SPIXHE ATTRACTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE SPIXHE ATTRACTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU WAYAI 0; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87542065 (+32-87542065) 87542065 (+32-87542065)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE SPIXHE ATTRACTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE SPIXHE ATTRACTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE SPIXHE ATTRACTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE SPIXHE ATTRACTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE SPIXHE ATTRACTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE SPIXHE ATTRACTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE SPIXHE ATTRACTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE SPIXHE ATTRACTION
Products information CERCLE SPIXHE ATTRACTION

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE SPIXHE ATTRACTION
(Get full report from official database of BE for CERCLE SPIXHE ATTRACTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE SPIXHE ATTRACTION
Addition kinds of activities for CERCLE SPIXHE ATTRACTION

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
45810301. Luchthaven | Airport
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps

Werken bij CERCLE SPIXHE ATTRACTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE SPIXHE ATTRACTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE SPIXHE ATTRACTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE SPIXHE ATTRACTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van CERCLE SPIXHE ATTRACTION in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE SPIXHE ATTRACTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE SPIXHE ATTRACTION. Laat een reactie achter voor CERCLE SPIXHE ATTRACTION. CERCLE SPIXHE ATTRACTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE SPIXHE ATTRACTION. Leave a respond for CERCLE SPIXHE ATTRACTION. CERCLE SPIXHE ATTRACTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE SPIXHE ATTRACTION op de google maps. Adres en contacten CERCLE SPIXHE ATTRACTION
Location of CERCLE SPIXHE ATTRACTION on the google maps. Address and contacts of CERCLE SPIXHE ATTRACTION

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE SPIXHE ATTRACTION CERCLE SPIXHE ATTRACTION: A. LEMAIRE | MAES J | JFE CAR HIFI & TELECOM | Martlé Mieke | MARCEL VAN DEN BROECK

Other related companies as CERCLE SPIXHE ATTRACTION: A. LEMAIRE | MAES J | JFE CAR HIFI & TELECOM | Martlé Mieke | MARCEL VAN DEN BROECK

CERCLE SPIXHE ATTRACTION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE SPIXHE ATTRACTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf CERCLE SPIXHE ATTRACTION bevindt zich op het adres: QUAI DU WAYAI 0; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van CERCLE SPIXHE ATTRACTION is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE SPIXHE ATTRACTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE SPIXHE ATTRACTION, openstaande posities, locatie van CERCLE SPIXHE ATTRACTION op de kaart.

CERCLE SPIXHE ATTRACTION is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE SPIXHE ATTRACTION, company assigned to the tax number BE04572204589. The company CERCLE SPIXHE ATTRACTION is located at the address: QUAI DU WAYAI 0; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of CERCLE SPIXHE ATTRACTION is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE SPIXHE ATTRACTION is not available. You also can look at reviews of CERCLE SPIXHE ATTRACTION, open positions, location of CERCLE SPIXHE ATTRACTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE SPIXHE ATTRACTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE SPIXHE ATTRACTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE SPIXHE ATTRACTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE SPIXHE ATTRACTION, employees, financial statistics.