JFE CAR HIFI & TELECOM

Contactgegevens JFE CAR HIFI & TELECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JFE CAR HIFI & TELECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JFE CAR HIFI & TELECOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boutersemdreef 28; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 466 02 02 (+32-03 466 02 02) 03 466 02 02 (+32-03 466 02 02)

Fax (fax): +32 (59) 243-10-97 +32 (59) 243-10-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JFE CAR HIFI & TELECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JFE CAR HIFI & TELECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JFE CAR HIFI & TELECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JFE CAR HIFI & TELECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JFE CAR HIFI & TELECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JFE CAR HIFI & TELECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JFE CAR HIFI & TELECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JFE CAR HIFI & TELECOM
Products information JFE CAR HIFI & TELECOM

BTW identificatienummer (tax): BE04437622070
Ondernemingsnummer: 5251434326
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in JFE CAR HIFI & TELECOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JFE CAR HIFI & TELECOM
(Get full report from official database of BE for JFE CAR HIFI & TELECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JFE CAR HIFI & TELECOM
Addition kinds of activities for JFE CAR HIFI & TELECOM

16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
44910202. Marine terminals | Marine terminals
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
78199901. Geluidseffecten en muziekproductie, film | Sound effects and music production, motion picture

Werken bij JFE CAR HIFI & TELECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JFE CAR HIFI & TELECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JFE CAR HIFI & TELECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JFE CAR HIFI & TELECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van JFE CAR HIFI & TELECOM in sociale netwerken
Look for responds of JFE CAR HIFI & TELECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JFE CAR HIFI & TELECOM. Laat een reactie achter voor JFE CAR HIFI & TELECOM. JFE CAR HIFI & TELECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JFE CAR HIFI & TELECOM. Leave a respond for JFE CAR HIFI & TELECOM. JFE CAR HIFI & TELECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JFE CAR HIFI & TELECOM op de google maps. Adres en contacten JFE CAR HIFI & TELECOM
Location of JFE CAR HIFI & TELECOM on the google maps. Address and contacts of JFE CAR HIFI & TELECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come JFE CAR HIFI & TELECOM JFE CAR HIFI & TELECOM: DEUTSCHE BANK | OCB V.Z.W. | VENS L. BVBA | WILLY DECROOS | MATHIEU J-CENTRE DE PODOLOGIE

Other related companies as JFE CAR HIFI & TELECOM: DEUTSCHE BANK | OCB V.Z.W. | VENS L. BVBA | WILLY DECROOS | MATHIEU J-CENTRE DE PODOLOGIE

JFE CAR HIFI & TELECOM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JFE CAR HIFI & TELECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04437622070. Het bedrijf JFE CAR HIFI & TELECOM bevindt zich op het adres: Boutersemdreef 28; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Producten gemaakt in JFE CAR HIFI & TELECOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JFE CAR HIFI & TELECOM is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JFE CAR HIFI & TELECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JFE CAR HIFI & TELECOM, openstaande posities, locatie van JFE CAR HIFI & TELECOM op de kaart.

JFE CAR HIFI & TELECOM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JFE CAR HIFI & TELECOM, company assigned to the tax number BE04437622070. The company JFE CAR HIFI & TELECOM is located at the address: Boutersemdreef 28; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Products created in JFE CAR HIFI & TELECOM were not found.
The main activity of JFE CAR HIFI & TELECOM is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JFE CAR HIFI & TELECOM is not available. You also can look at reviews of JFE CAR HIFI & TELECOM, open positions, location of JFE CAR HIFI & TELECOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JFE CAR HIFI & TELECOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JFE CAR HIFI & TELECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JFE CAR HIFI & TELECOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JFE CAR HIFI & TELECOM, employees, financial statistics.