FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV
Private companiesCommunications • FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV

Contactgegevens FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Koninckstr. 38 1080 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-13-12-11 32-24-13-12-11

Fax (fax): 32-24-13-14-22 32-24-13-14-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV
Products information FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07801635742
Ondernemingsnummer: 8079315185
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tobacco and smokers items

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
20239910. Gemalen melk | Malted milk
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
79930403. Gokautomaat | Slot machine
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. Leave a respond for FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV. FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV
Location of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: ADMINISTRATION COMMUNALE | Drukkerij Matthys-Beccu B.V.B.A. | ODETTE VLEUGELS | DE MUYNCK & ZONEN | Chalet Sportkring

Other related companies as FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV: ADMINISTRATION COMMUNALE | Drukkerij Matthys-Beccu B.V.B.A. | ODETTE VLEUGELS | DE MUYNCK & ZONEN | Chalet Sportkring

FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07801635742. Het bedrijf FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: De Koninckstr. 38 1080 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tobacco and smokers items. Producten gemaakt in FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV op de kaart.

FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE07801635742. The company FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is located at the address: De Koninckstr. 38 1080 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tobacco and smokers items. Products created in FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, open positions, location of FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBRITISH AMERICAN TOBACCO HOLDINGS BELGIUM NV, employees, financial statistics.