ODETTE VLEUGELS

Particuliere bedrijvencommunicatie • ODETTE VLEUGELS
Private companiesCommunications • ODETTE VLEUGELS

Contactgegevens ODETTE VLEUGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ODETTE VLEUGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ODETTE VLEUGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSBURGSESTEENWEG 36; 3971; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11344051 (+32-11344051) 11344051 (+32-11344051)

Fax (fax): +32 (51) 190-68-22 +32 (51) 190-68-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ODETTE VLEUGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ODETTE VLEUGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ODETTE VLEUGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ODETTE VLEUGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ODETTE VLEUGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ODETTE VLEUGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ODETTE VLEUGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ODETTE VLEUGELS
Products information ODETTE VLEUGELS

BTW identificatienummer (tax): BE07569549560
Ondernemingsnummer: 8333923339
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ODETTE VLEUGELS
(Get full report from official database of BE for ODETTE VLEUGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ODETTE VLEUGELS
Addition kinds of activities for ODETTE VLEUGELS

511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
32510106. Slumped brick | Slumped brick
33310101. Blister koper | Blister copper
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij ODETTE VLEUGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ODETTE VLEUGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ODETTE VLEUGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ODETTE VLEUGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

Zoek naar antwoorden van ODETTE VLEUGELS in sociale netwerken
Look for responds of ODETTE VLEUGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ODETTE VLEUGELS. Laat een reactie achter voor ODETTE VLEUGELS. ODETTE VLEUGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ODETTE VLEUGELS. Leave a respond for ODETTE VLEUGELS. ODETTE VLEUGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ODETTE VLEUGELS op de google maps. Adres en contacten ODETTE VLEUGELS
Location of ODETTE VLEUGELS on the google maps. Address and contacts of ODETTE VLEUGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ODETTE VLEUGELS ODETTE VLEUGELS: Yvan | CHARLIE SERVICES | Jadoul Florence | MARIANNE VOSSE | PIZZA DI LAGA

Other related companies as ODETTE VLEUGELS: Yvan | CHARLIE SERVICES | Jadoul Florence | MARIANNE VOSSE | PIZZA DI LAGA

ODETTE VLEUGELS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ODETTE VLEUGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07569549560. Het bedrijf ODETTE VLEUGELS bevindt zich op het adres: LEOPOLDSBURGSESTEENWEG 36; 3971; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 710,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van ODETTE VLEUGELS is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ODETTE VLEUGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ODETTE VLEUGELS, openstaande posities, locatie van ODETTE VLEUGELS op de kaart.

ODETTE VLEUGELS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ODETTE VLEUGELS, company assigned to the tax number BE07569549560. The company ODETTE VLEUGELS is located at the address: LEOPOLDSBURGSESTEENWEG 36; 3971; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 710,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of ODETTE VLEUGELS is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ODETTE VLEUGELS is not available. You also can look at reviews of ODETTE VLEUGELS, open positions, location of ODETTE VLEUGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ODETTE VLEUGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ODETTE VLEUGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ODETTE VLEUGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ODETTE VLEUGELS, employees, financial statistics.