LEUKEMANS/J

Contactgegevens LEUKEMANS/J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEUKEMANS/J: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEUKEMANS/J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 25; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 26 20 98 (+32-015 26 20 98) 015 26 20 98 (+32-015 26 20 98)

Fax (fax): +32 (83) 306-61-10 +32 (83) 306-61-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEUKEMANS/J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEUKEMANS/J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEUKEMANS/J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEUKEMANS/J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEUKEMANS/J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEUKEMANS/J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEUKEMANS/J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEUKEMANS/J
Products information LEUKEMANS/J

BTW identificatienummer (tax): BE08746459960
Ondernemingsnummer: 1131561279
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LEUKEMANS/J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Safety coordinators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEUKEMANS/J
(Get full report from official database of BE for LEUKEMANS/J)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEUKEMANS/J
Addition kinds of activities for LEUKEMANS/J

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij LEUKEMANS/J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEUKEMANS/J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEUKEMANS/J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEUKEMANS/J. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van LEUKEMANS/J in sociale netwerken
Look for responds of LEUKEMANS/J in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEUKEMANS/J. Laat een reactie achter voor LEUKEMANS/J. LEUKEMANS/J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEUKEMANS/J. Leave a respond for LEUKEMANS/J. LEUKEMANS/J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEUKEMANS/J op de google maps. Adres en contacten LEUKEMANS/J
Location of LEUKEMANS/J on the google maps. Address and contacts of LEUKEMANS/J

Andere gerelateerde bedrijven als come LEUKEMANS/J LEUKEMANS/J: TREND - RENT | Résidence Baccara | Dehandschutter Bert | MAISON CAGLA | LUC VAN DEN BERGHE

Other related companies as LEUKEMANS/J: TREND - RENT | Résidence Baccara | Dehandschutter Bert | MAISON CAGLA | LUC VAN DEN BERGHE

LEUKEMANS/J is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEUKEMANS/J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08746459960. Het bedrijf LEUKEMANS/J bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 25; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Safety coordinators. Producten gemaakt in LEUKEMANS/J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEUKEMANS/J is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEUKEMANS/J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEUKEMANS/J, openstaande posities, locatie van LEUKEMANS/J op de kaart.

LEUKEMANS/J is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEUKEMANS/J, company assigned to the tax number BE08746459960. The company LEUKEMANS/J is located at the address: Koningin Astridlaan 25; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Safety coordinators. Products created in LEUKEMANS/J were not found.
The main activity of LEUKEMANS/J is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEUKEMANS/J is not available. You also can look at reviews of LEUKEMANS/J, open positions, location of LEUKEMANS/J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEUKEMANS/J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEUKEMANS/J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEUKEMANS/J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEUKEMANS/J, employees, financial statistics.