LUC VAN DEN BERGHE

Contactgegevens LUC VAN DEN BERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN DEN BERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN DEN BERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEBUYCKSTRAAT 21; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93718893 (+32-93718893) 93718893 (+32-93718893)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN DEN BERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN DEN BERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN DEN BERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN DEN BERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN DEN BERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN DEN BERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN DEN BERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN DEN BERGHE
Products information LUC VAN DEN BERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LUC VAN DEN BERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN DEN BERGHE
(Get full report from official database of BE for LUC VAN DEN BERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN DEN BERGHE
Addition kinds of activities for LUC VAN DEN BERGHE

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems

Werken bij LUC VAN DEN BERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN DEN BERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN DEN BERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN DEN BERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van LUC VAN DEN BERGHE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN DEN BERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN DEN BERGHE. Laat een reactie achter voor LUC VAN DEN BERGHE. LUC VAN DEN BERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN DEN BERGHE. Leave a respond for LUC VAN DEN BERGHE. LUC VAN DEN BERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN DEN BERGHE op de google maps. Adres en contacten LUC VAN DEN BERGHE
Location of LUC VAN DEN BERGHE on the google maps. Address and contacts of LUC VAN DEN BERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN DEN BERGHE LUC VAN DEN BERGHE: RAOUL DE CONINCK | MARIO DECKER | ANNICK TAPERNOUX | TOMME | MONSTREY WORLDWIDE SERVICES BVBA

Other related companies as LUC VAN DEN BERGHE: RAOUL DE CONINCK | MARIO DECKER | ANNICK TAPERNOUX | TOMME | MONSTREY WORLDWIDE SERVICES BVBA

LUC VAN DEN BERGHE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN DEN BERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf LUC VAN DEN BERGHE bevindt zich op het adres: BIEBUYCKSTRAAT 21; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in LUC VAN DEN BERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VAN DEN BERGHE is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN DEN BERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN DEN BERGHE, openstaande posities, locatie van LUC VAN DEN BERGHE op de kaart.

LUC VAN DEN BERGHE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN DEN BERGHE, company assigned to the tax number BE07185852050. The company LUC VAN DEN BERGHE is located at the address: BIEBUYCKSTRAAT 21; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in LUC VAN DEN BERGHE were not found.
The main activity of LUC VAN DEN BERGHE is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN DEN BERGHE is not available. You also can look at reviews of LUC VAN DEN BERGHE, open positions, location of LUC VAN DEN BERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN DEN BERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN DEN BERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN DEN BERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN DEN BERGHE, employees, financial statistics.