SIR ANTONY VAN DYCK BVBA

Contactgegevens SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIR ANTONY VAN DYCK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 16, Oude Koornmarkt 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 31 61 70 32.32 31 61 70

Fax (fax): 32.32 25 11 69 32.32 25 11 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIR ANTONY VAN DYCK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIR ANTONY VAN DYCK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIR ANTONY VAN DYCK BVBA
Products information SIR ANTONY VAN DYCK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03938568115
Ondernemingsnummer: 9761047363
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIR ANTONY VAN DYCK BVBA
(Get full report from official database of BE for SIR ANTONY VAN DYCK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIR ANTONY VAN DYCK BVBA
Addition kinds of activities for SIR ANTONY VAN DYCK BVBA

278202. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
24310401. Markten, hout | Awnings, wood
39529900. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
51910303. Zaden: veld, tuin en bloem | Seeds: field, garden, and flower
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental

Werken bij SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van SIR ANTONY VAN DYCK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. Laat een reactie achter voor SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. SIR ANTONY VAN DYCK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. Leave a respond for SIR ANTONY VAN DYCK BVBA. SIR ANTONY VAN DYCK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIR ANTONY VAN DYCK BVBA op de google maps. Adres en contacten SIR ANTONY VAN DYCK BVBA
Location of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA on the google maps. Address and contacts of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SIR ANTONY VAN DYCK BVBA SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: Lambert Ets | OPTIEK MEEUSSEN-JOOSEN | Handsaeme Machinery BVBA | GARAGE ST.HUBERT | K.V.K. WELLEN

Other related companies as SIR ANTONY VAN DYCK BVBA: Lambert Ets | OPTIEK MEEUSSEN-JOOSEN | Handsaeme Machinery BVBA | GARAGE ST.HUBERT | K.V.K. WELLEN

SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938568115. Het bedrijf SIR ANTONY VAN DYCK BVBA bevindt zich op het adres: 16, Oude Koornmarkt 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, openstaande posities, locatie van SIR ANTONY VAN DYCK BVBA op de kaart.

SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, company assigned to the tax number BE03938568115. The company SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is located at the address: 16, Oude Koornmarkt 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA is not available. You also can look at reviews of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, open positions, location of SIR ANTONY VAN DYCK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIR ANTONY VAN DYCK BVBA, employees, financial statistics.