Handsaeme Machinery BVBA

Contactgegevens Handsaeme Machinery BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Handsaeme Machinery BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Handsaeme Machinery BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abelestraat 102; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 15 95 (+32-051 30 15 95) 051 30 15 95 (+32-051 30 15 95)

Fax (fax): 051 31 37 45 (+32-051 31 37 45) 051 31 37 45 (+32-051 31 37 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Handsaeme Machinery BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Handsaeme Machinery BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Handsaeme Machinery BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Handsaeme Machinery BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Handsaeme Machinery BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Handsaeme Machinery BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Handsaeme Machinery BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Handsaeme Machinery BVBA
Products information Handsaeme Machinery BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02558410644
Ondernemingsnummer: 9091705322
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Pneumatic automation; Machinery builders; Textile machinery

Product categorie (product category): Cutting and punching machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Handsaeme Machinery BVBA
(Get full report from official database of BE for Handsaeme Machinery BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Handsaeme Machinery BVBA
Addition kinds of activities for Handsaeme Machinery BVBA

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
28650401. Zuren, koolteer | Acids, coal tar
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
59639904. Directe verkoop, telemarketing | Direct sales, telemarketing
87130000. Surveying services | Surveying services

Werken bij Handsaeme Machinery BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Handsaeme Machinery BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Handsaeme Machinery BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Handsaeme Machinery BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Handsaeme Machinery BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Handsaeme Machinery BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Handsaeme Machinery BVBA. Laat een reactie achter voor Handsaeme Machinery BVBA. Handsaeme Machinery BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Handsaeme Machinery BVBA. Leave a respond for Handsaeme Machinery BVBA. Handsaeme Machinery BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Handsaeme Machinery BVBA op de google maps. Adres en contacten Handsaeme Machinery BVBA
Location of Handsaeme Machinery BVBA on the google maps. Address and contacts of Handsaeme Machinery BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Handsaeme Machinery BVBA Handsaeme Machinery BVBA: POWERCARS | Bollaert | VIDEOLAND | L. DUPONT | YVES GERARD

Other related companies as Handsaeme Machinery BVBA: POWERCARS | Bollaert | VIDEOLAND | L. DUPONT | YVES GERARD

Handsaeme Machinery BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Handsaeme Machinery BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02558410644. Het bedrijf Handsaeme Machinery BVBA bevindt zich op het adres: Abelestraat 102; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cutting and punching machines. Lijst met producten zijn Pneumatic automation; Machinery builders; Textile machinery.
De hoofdactiviteit van Handsaeme Machinery BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Handsaeme Machinery BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Handsaeme Machinery BVBA, openstaande posities, locatie van Handsaeme Machinery BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Handsaeme Machinery BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Handsaeme Machinery BVBA, company assigned to the tax number BE02558410644. The company Handsaeme Machinery BVBA is located at the address: Abelestraat 102; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cutting and punching machines. List of products are Pneumatic automation; Machinery builders; Textile machinery.
The main activity of Handsaeme Machinery BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Handsaeme Machinery BVBA is not available. You also can look at reviews of Handsaeme Machinery BVBA, open positions, location of Handsaeme Machinery BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Handsaeme Machinery BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Handsaeme Machinery BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Handsaeme Machinery BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Handsaeme Machinery BVBA, employees, financial statistics.