ACS Pro-Wash B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ACS Pro-Wash B.V.B.A.
Private companiesMiscellaneous Retail • ACS Pro-Wash B.V.B.A.

Contactgegevens ACS Pro-Wash B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACS Pro-Wash B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACS Pro-Wash B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sinaaidorp 19 9112 Sinaai-Waas, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACS Pro-Wash B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACS Pro-Wash B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACS Pro-Wash B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACS Pro-Wash B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACS Pro-Wash B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACS Pro-Wash B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACS Pro-Wash B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACS Pro-Wash B.V.B.A.
Products information ACS Pro-Wash B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09728363037
Ondernemingsnummer: 5592834472
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Car vacuum cleaners; Car wash system accessories; Car wash systems, car-washes; Drive-through car washes; Self-service car wash systems

Product categorie (product category): Brushes For Car Wash Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACS Pro-Wash B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for ACS Pro-Wash B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACS Pro-Wash B.V.B.A.
Addition kinds of activities for ACS Pro-Wash B.V.B.A.

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
81110201. Administratief en bestuursrecht | Administrative and government law

Werken bij ACS Pro-Wash B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACS Pro-Wash B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACS Pro-Wash B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACS Pro-Wash B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van ACS Pro-Wash B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of ACS Pro-Wash B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACS Pro-Wash B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor ACS Pro-Wash B.V.B.A.. ACS Pro-Wash B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACS Pro-Wash B.V.B.A.. Leave a respond for ACS Pro-Wash B.V.B.A.. ACS Pro-Wash B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACS Pro-Wash B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten ACS Pro-Wash B.V.B.A.
Location of ACS Pro-Wash B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of ACS Pro-Wash B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ACS Pro-Wash B.V.B.A. ACS Pro-Wash B.V.B.A.: PHILOSOOF | Blanca | Volders Sigrid | MARC ERALY | URS BELGIUM BVBA

Other related companies as ACS Pro-Wash B.V.B.A.: PHILOSOOF | Blanca | Volders Sigrid | MARC ERALY | URS BELGIUM BVBA

ACS Pro-Wash B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACS Pro-Wash B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728363037. Het bedrijf ACS Pro-Wash B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Sinaaidorp 19 9112 Sinaai-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brushes For Car Wash Systems. Lijst met producten zijn Car vacuum cleaners; Car wash system accessories; Car wash systems, car-washes; Drive-through car washes; Self-service car wash systems.
De hoofdactiviteit van ACS Pro-Wash B.V.B.A. is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACS Pro-Wash B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACS Pro-Wash B.V.B.A., openstaande posities, locatie van ACS Pro-Wash B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACS Pro-Wash B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACS Pro-Wash B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09728363037. The company ACS Pro-Wash B.V.B.A. is located at the address: Sinaaidorp 19 9112 Sinaai-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brushes For Car Wash Systems. List of products are Car vacuum cleaners; Car wash system accessories; Car wash systems, car-washes; Drive-through car washes; Self-service car wash systems.
The main activity of ACS Pro-Wash B.V.B.A. is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACS Pro-Wash B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of ACS Pro-Wash B.V.B.A., open positions, location of ACS Pro-Wash B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACS Pro-Wash B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACS Pro-Wash B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACS Pro-Wash B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACS Pro-Wash B.V.B.A., employees, financial statistics.