Volders Sigrid

Contactgegevens Volders Sigrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volders Sigrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volders Sigrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 323; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 731 67 77 (+32-02 731 67 77) 02 731 67 77 (+32-02 731 67 77)

Fax (fax): 02 782 10 00 (+32-02 782 10 00) 02 782 10 00 (+32-02 782 10 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volders Sigrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volders Sigrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volders Sigrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volders Sigrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volders Sigrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volders Sigrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volders Sigrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volders Sigrid
Products information Volders Sigrid

BTW identificatienummer (tax): BE09479248046
Ondernemingsnummer: 5674407958
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Volders Sigrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volders Sigrid
(Get full report from official database of BE for Volders Sigrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volders Sigrid
Addition kinds of activities for Volders Sigrid

336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
35339901. Derricks, olie of gasveld | Derricks, oil or gas field
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij Volders Sigrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volders Sigrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volders Sigrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volders Sigrid. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Volders Sigrid in sociale netwerken
Look for responds of Volders Sigrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volders Sigrid. Laat een reactie achter voor Volders Sigrid. Volders Sigrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volders Sigrid. Leave a respond for Volders Sigrid. Volders Sigrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volders Sigrid op de google maps. Adres en contacten Volders Sigrid
Location of Volders Sigrid on the google maps. Address and contacts of Volders Sigrid

Andere gerelateerde bedrijven als come Volders Sigrid Volders Sigrid: Vermeersch Bart | Esthética | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Charels Garage BVBA | BELISSIMA

Other related companies as Volders Sigrid: Vermeersch Bart | Esthética | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Charels Garage BVBA | BELISSIMA

Volders Sigrid is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Volders Sigrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09479248046. Het bedrijf Volders Sigrid bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 323; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Volders Sigrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volders Sigrid is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volders Sigrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volders Sigrid, openstaande posities, locatie van Volders Sigrid op de kaart.

Volders Sigrid is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Volders Sigrid, company assigned to the tax number BE09479248046. The company Volders Sigrid is located at the address: Avenue Reine Astrid 323; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Volders Sigrid were not found.
The main activity of Volders Sigrid is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Volders Sigrid is not available. You also can look at reviews of Volders Sigrid, open positions, location of Volders Sigrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volders Sigrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volders Sigrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volders Sigrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volders Sigrid, employees, financial statistics.