MAISON SCHOONHEYT & FILS

Contactgegevens MAISON SCHOONHEYT & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON SCHOONHEYT & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON SCHOONHEYT & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE COMMUNALE 1; 6230; PONT-ہ-CELLES, België

Telefoon (phone): 71844068 (+32-71844068) 71844068 (+32-71844068)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON SCHOONHEYT & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON SCHOONHEYT & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON SCHOONHEYT & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON SCHOONHEYT & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON SCHOONHEYT & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON SCHOONHEYT & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON SCHOONHEYT & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON SCHOONHEYT & FILS
Products information MAISON SCHOONHEYT & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MAISON SCHOONHEYT & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON SCHOONHEYT & FILS
(Get full report from official database of BE for MAISON SCHOONHEYT & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON SCHOONHEYT & FILS
Addition kinds of activities for MAISON SCHOONHEYT & FILS

3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
38430204. Tandmetaal | Dental metal
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
39440109. Wagons: coaster, express en speel: kinderen | Wagons: coaster, express, and play: children's
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair

Werken bij MAISON SCHOONHEYT & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON SCHOONHEYT & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON SCHOONHEYT & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON SCHOONHEYT & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van MAISON SCHOONHEYT & FILS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON SCHOONHEYT & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON SCHOONHEYT & FILS. Laat een reactie achter voor MAISON SCHOONHEYT & FILS. MAISON SCHOONHEYT & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON SCHOONHEYT & FILS. Leave a respond for MAISON SCHOONHEYT & FILS. MAISON SCHOONHEYT & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON SCHOONHEYT & FILS op de google maps. Adres en contacten MAISON SCHOONHEYT & FILS
Location of MAISON SCHOONHEYT & FILS on the google maps. Address and contacts of MAISON SCHOONHEYT & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON SCHOONHEYT & FILS MAISON SCHOONHEYT & FILS: VILLABOUW MARCHETTA NV | COIFFURE ROSALAN | HAPPY BOOKS | COPPIN LEON | Van Her Fr猫res SPRL

Other related companies as MAISON SCHOONHEYT & FILS: VILLABOUW MARCHETTA NV | COIFFURE ROSALAN | HAPPY BOOKS | COPPIN LEON | Van Her Fr猫res SPRL

MAISON SCHOONHEYT & FILS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON SCHOONHEYT & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf MAISON SCHOONHEYT & FILS bevindt zich op het adres: PLACE COMMUNALE 1; 6230; PONT-ہ-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in MAISON SCHOONHEYT & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON SCHOONHEYT & FILS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON SCHOONHEYT & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON SCHOONHEYT & FILS, openstaande posities, locatie van MAISON SCHOONHEYT & FILS op de kaart.

MAISON SCHOONHEYT & FILS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON SCHOONHEYT & FILS, company assigned to the tax number BE06587646484. The company MAISON SCHOONHEYT & FILS is located at the address: PLACE COMMUNALE 1; 6230; PONT-ہ-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in MAISON SCHOONHEYT & FILS were not found.
The main activity of MAISON SCHOONHEYT & FILS is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON SCHOONHEYT & FILS is not available. You also can look at reviews of MAISON SCHOONHEYT & FILS, open positions, location of MAISON SCHOONHEYT & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON SCHOONHEYT & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON SCHOONHEYT & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON SCHOONHEYT & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON SCHOONHEYT & FILS, employees, financial statistics.